Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ce obiecte sa iei cand pleci in Delta Dunarii

Cu toții așteptăm marea evadare din cotidian să ne reîncărcăm bateriile în Delta Dunării. Pentru a avea parte de o perioadă relaxantă și reușită trebuie să planificăm din timp toate detaliile, de la alegerea locației, locul de cazare, activitățile turistice până la obiectele pe care le luăm cu noi în deplasare.

Atunci când alegi ca destinație turistică Delta Dunării, trebuie să ai în vedere faptul că zona nu oferă o gamă diversificată de bunuri de larg consum așa cum ești familiarizat cu alte zone turistice (mare, munte) și unde regăsești prea puține spații comerciale de unde ai putea să îți cumperi anumite produse necesare, pe care poate le-ai uitat acasă din grabă sau nu le-ai acordat prea multă importanță.

De la produse alimentare, farmaceutice până la alte bunuri de larg consum non-alimentare pot să îți influențeze în mod negativ sejurul turistic dacă îți lipsesc din bagaj.

Cu siguranță vei avea parte de un sejur reușit în Delta Dunării, iar pensiunea Aqua Villa îți vine în ajutor cu sfaturi utile, ce să pui în bagajul tău.

Pensiunea Aqua Villa din Maliuc – Delta Dunării sfătuiește turiștii care vizitează Delta Dunării să își verifice încă o dată necesarul de bagaj și să nu omită următoarele:
・    Tratamentele medicale;
・    Rezerve de baterii (altele decât cele standard) pentru lanterne sau aparate;
・    Autan;
・    Cremă de protecție solară;
・    Ochelari de soare de preferat polarizați;
・    Cărți de citit.

„De-a lungul experienței noastre, am sesizat că turiștii care ajungeau în Delta Dunării, dornici de a petrece zile de neuitat într-una din cele mai frumoase regiuni ale țării noastre, aveau nevoie de obiecte de uz personal, dar din dorința de a ajunge repede la destinație, fie le uitau acasă, fie le dădeau importanță doar atunci când ajungeau în Deltă. Deși nu suntem foarte departe de municipiul Tulcea, în Maliuc oferta nu este foarte diversificată, datorită factorilor de aprovizionare”, declară Cornel Crivtulencu, adiministrator pensiunea Aqua Villa.

Obiecte de larg consum care în casele fiecăruia pot părea o banalitate, în Delta Dunării sunt necesare și indispensabile, pentru a te bucura la maxim de frumusețiile pe care această zonă le oferă turiștilor.

Despre Aqua Villa

Construită în anul 2006, pe un teren în suprafață de 3000 mp, Aqua Villa este o pensiune premium care oferă cazare turiștilor în Delta Dunării, în 7 camere duble, intime și confortabile și se află în Satul Vulturu, Comuna Maliuc, Mila 26, pe Brațul Sulina, în județul Tulcea. Situată la 25 km de municipiul Tulcea, pensiunea se adresează turistului modern, care dorește să cunoască bogățiile Deltei Dunarii sau care este în căutare de noi experiențe culinare și sporturi nautice. Între serviciile Aqua Villa se numără: preluare turiști din orașul Tulcea, excursii în Rezervația Biosferei Delta Dunării, locuri de joacă pentru copii, piscină exterioară, plimbări cu bicicleta, plimbări cu șalupa și barca cu motor, scule pentru pescuit, momente artistice, proiecții filme și muzică, tenis de masă, tir sportiv cu aer comprimat, dartz, bucătărie tradițională. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne vizitați la: //www.aquavilla.ro/
https://www.facebook.com/aquavilla.delta.

Bucuresti, 03.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *