bucharest tech week 2021

Ce mai putem face cu banii nostri? Alti bani.

Cum???

Instalati comod in fata calculatorului si investind inteligent, beneficiind in acelasi timp de asistenta gratuita din partea unor specialisti.

Acestea au fost lucrurile pe care le-au aflat si le-au testat live astazi reprezentantii presei prezenti la Marriott, unde Certinvest Societate de Investitii si-a lansat cel mai nou produs: Contul meu (primul modul de operatiuni online cu unitati de fond). Pe scurt a fost vorba de inca un pas facut de companie in intampinarea dorintei oamenilor de a-si plasa cat mai inteligent banii, fiind o alternativa la economiile facute in conturi bancare.

In cadrul conferintei de presa organizata cu ocazia evenimentului s-a subliniat stabilitatea Certinvest ca fond de investitii si s-a remarcat oportunitatea investitiilor online (Eugen Voicu – presedinte Certinvest ), s-a facut o analiza comparativa a situatiei fondurilor de investitii si a fondurilor deschise (Dan Nicu – presedinte UNOPC ) si s-au prezentat detalii despre solutia de plata online si s-a subliniat gradul foarte mare de securitate pe care il confera tranzactiile cu card (Madalin Matica, director DotCommerce Romania).

Cu o experienta de peste 11 ani pe piata de capital, Societatea de Administrare a Investitiilor Certinvest SA este unul dintre cei mai vechi administratori de fonduri deschise de investitii din Romania.

Indiferent  de riscurile pe care vreti sa vi le asumati si de perioada de timp pe care doriti sa investiti acum puteti face  acest lucru asezat comod in fata calculatorului. Datorita cardurilor si internetului, sistemul se bucura de o accesibilitate si mobilitate ridicata. In cazul modulului de plata online Contul meu, colaborarea cu DotCommerce Romania, lider de piata in procesarea cardurilor online, garanteaza securitatea tranzactiilor.

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati www.certinvest.ro

Bucuresti, 18.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *