metalshow

Ce faci cu 10 000 de lei găsiti?

Dimineața asta părea să fie una de joi obișnuită pentru Georgiana Kiss Petraș, de la magazinul PROFI de pe strada Horia, din Reșița, dar nu a fost să fie așa.

A venit la magazin odată cu ceilalți colegi ai ei, s-a îmbrăcat în hainele de serviciu și a început să așeze lucrurile la locul lor când, pe masa de lângă casele de marcat, a văzut o pungă uitată de cineva.

“Puteam să o arunc la gunoi, că arăta groaznic. Din ea se zăreau câteva frunze de ștevie si niște pungi murdare. M-am gândit să o iau de acolo și să curăț  masa dar, înainte de a i-o da agentului de pază ca să o țină până când poate vine cineva să o ceară, am verificat ce era înăuntru. Surpriză! Am scos de acolo o bancnotă de un milion! Și nu era singura!” a spus Georgiana, lucrător comercial propus de ceva vreme să devină adjunct de șef de magazin. “Nelule, hai că aici avem bani!” i-a mai spus ea agentului Colojoară Nelu, de la Johnny Vip Security.

S-au adunat în jurul lor și ceilalți colegi, s-au întrebat cine ar fi putut uita așa ceva și apoi au chemat poliția ca să predea plasa pierdută.

Când au numărat banii, au rămas înmărmuriți: erau aproape 10.000 de lei. “În viața mea nu am găsit bani, iar acum erau atât de mulți!” comentează Georgiana.


Plasa așteptase nemișcată pe acea masă încă din seara precedentă, iar lumea a trecut pe acolo fără să se atingă de ea, o notă bună pentru locuitorii cartierului reșițean și nu în ultimul rând pentru acel magazin PROFI pe care mulți dintre vecini îl numesc cu simpatie ‘al nostru’. Sunt mândra  de echipa mea!, trage concluzia Doina Racsov, șefa magazinului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *