Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ce face Bendeac la o intrunire a aparatorilor drepturilor animalelor in prima zi de Paste?

Vezi duminica aceasta într-o superediţie În puii mei!

Duminica aceasta, de la 20.20, “În puii mei” duce distracţia la cote alarmant de comice! Momente savuroase, personaje îndrăgite, muzică şi multe alte surprize sunt pregătite pentru telespectatorii Antena 1 în această ediţie de senzaţie. Dinescu, Arthur, Maria şi Goethe, Bujor şi Nicuşor, Vanghelie şi Fernando, acestea sunt doar câteva dintre personajele care vor aduce în această săptămână voia bună în casele telespectatorilor.

Chiar în prima zi de Paşte, Bendeac va merge la o întrunire a apărătorilor drepturilor animalelor, însă nu oricum, ci în rolul Banciu. Invitat special pentru a ţine un discurs motivaţional la această întrunire, Banciu by Bendeac va şoca din nou publicul.

Tot duminica aceasta, telespectatorii îl vor vedea pe Dinescu în anchetă împreună cu o echipă de poliţişti, dar şi pe Arthur, Maria şi Goethe care îşi deshid o nouă afacere, o carmangerie, care nu poate fi închisă. Ca de obicei, cei doi surprind prin absurd.

Nici Vanghelie, interpretat de carismaticul Bendeac, nu va lipsi din această ediţie specială. Acesta va intra în rolul unui gardian public în noaptea de Înviere. Vigilent şi eficient, va reuşi să strice cu diverse amenzi tradiţia şi bucuria unui grup de credincioşi veniţi să ia lumină.

Cât despre Fernando şi Impresarul, cei doi îşi vor deshide şi ei o nouă afacere, un magazin de arme, iar situaţia va deveni explozivă la propriu.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii inpuiimei.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/inpuiimei.antena1.

Bucuresti, 12.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *