free download 78 travel guides written by experts

Ce este o platformă de comparare împrumuturi și cum o folosim?

Obținerea unui credit bancar devine parcă tot mai dificilă, procesul este lung și epuizant și de multe ori se termină prin refuz. Tocmai din această cauză tot mai mulți români recurg la creditele nebancare oferite de instituțiile financiare nebancare (IFN) care sunt mai flexibile, mai ușor de accesat și de obținut. În prezent, în România sunt active peste 160 de IFN-uri în Registrul General al BNR.

Concurența în rândul IFN-urilor este foarte mare și tocmai din această pricină IFN-urile sunt nevoite să vină cu noi oferte și variante de credit ca să se diferențieze și să atragă clienți noi. IFN-urile oferă de regulă următoarele tipuri de credit:

  • Credit nebancar
  • Credite online noi
  • Credit rapid
  • Credit de nevoi personale
  • Credit până la salariu
  • Linie de credit/card de credit

Multe dintre aceste IFN-uri își desfășoară activitatea 100% online – fiind cu atât mai accesibile și rapide. Având atât de multe opțiuni, gasirea celui mai performant și avantajos credit poate fi epuizantă. Tocmai de aceea au apărut pe piața românească instrumente de comparare împrumuturi. Un astfel de instrument este și Moneezy – o platformă online, 100% gratuită pentru solicitant. Moneezy vă ajută să obțineți rapid și ușor o listă personalizată de oferte de credit, conform criteriilor stabile. De exemplu, dacă sunteți în căutare de un credit rapid până la salariu de 1000 RON, o să fie afișați doar furnizori de credite care oferă credite potrivite nevoilor dumneavoastră. După ce lista personalizată este generată (în câteva secunde) puteți începe să comparați ofertele. Un reper bun de comparare este dobânda totală și dobânda anuală efectivă (DAE). DAE vă ajută să calculați costul total al unui împrumut, include dobânda totală și toate taxele și costurile suplimentare percepute de creditor, însă totul este raportat pe perioadă de un an. Din această cauză, în cazul creditelor pe termen scurt, de 1-3 luni, DAE nu este cel mai relevant factor de comparare.

moneezy

După ce ați găsit cel creditul cu cele mai bune condiții, tot ce trebuie să faceți este să apăsați pe butonul “Aplică aici” și să completați formularul de împrumut. Procesul de aplicare este extrem de simplu, completarea formularului durează doar câteva minute și nu este necesară furnizarea multor documente. Deseori solicitarea este evaluată în aceași zi și dacă este aprobată, banii sunt transferați în contul dvs în câteva ore.

Moneezy dorește să ajute consumatorul să facă o decizie informată și tocmai de aceea pe Moneezy găsiți și diverse articole care vă vor răspunde la orice întrebare legată de credite. Veți găsi informații despre ce tipuri de credite există pe piață, despre avantajele și dezavantajele fiecărui tip de credit, precum și informații detaliate despre creditori. Pe Moneezy veți găsi doar ofertele unor creditori autorizați, precum ViaConto sau HoraCredit.

Puteți utiliza Moneezy 100% gratuit, în orice moment al zilei. Puteți compara împrumuturile din confortul casei dvs. sau din mers! Moneezy vă va ajuta să găsiți cel mai bun împrumut oricând aveți nevoie de bani și vă va economisi mult timp comparând împrumuturile. Găsirea unui credit nebancar online nu a fost niciodată atât de ușoară!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *