bucharest tech week 2021

Ce canapele să alegem, modulare sau colțare?

Sunteți pe cale să înlocuiti mobilierul din sufragerie și căutați ceva elegant, comod, practic și funcțional. Vreți ca setul de living, pe care să-l cumpărați să se încadreze perfect în spațiu și să se armonizeze cu stilul celorlalte piese de mobilier din cameră.

De aceea, ați ales două tipuri de canapele, dar vă este greu să faceți o alegere înainte de a vă familiariza cu argumentele pro și contra.

Canapele modulare

Canapele modulare sau colțare – “Pro” și “Contra”

Colțare (canapele)

În ultimii ani colțarele pentru sufragerie au câștigat o popularitate serioasă și acest lucru nu este lipsit de motiv. Acest mobilier nu este doar extrem de confortabil și se potrivește în orice interior, ci are și multe avantaje față de canapelele standard și alt tip de Canapele.

Avantaje

  • Sunt ideale pentru familii

Canapele de colț sunt probabil cel mai confortabil tip de mobilier tapițat pentru camera de zi. Acestea vă oferă suficient spațiu pe care îl puteți folosi după cum doriți. Puteți sta confortabil cu întreaga familie și faceți ca fiecare membru să se simtă confortabil și relaxat.

De exemplu, în timp ce vă odihniți confortabil culcat pe o parte a canapelei, ceilalți se pot uita la televizor, pot juca jocuri sau pot purta conversații plăcute între ei. Cu alte cuvinte, canapelele de colț sunt ideale pentru reuniuni de familie, fără a afecta în vreun fel confortul cuiva care stă sau se relaxează pe ele.

  • Oferă mult spațiu suplimentar

Spre deosebire de canapelele standard, care au două sau trei locuri, canapelele colțar pot oferi spațiu suplimentar pentru cel puțin încă câțiva oameni. În acest fel, atunci când vă întâlniți cu familia și prietenii, nu va trebui să vă faceți griji că nu aveți unde să-i așezați. Și dacă alegeți un model care se transformă în pat, veți avea un alt loc confortabil și spațios de dormit.

  • Durată lungă de viață

Colțarele (canapelele) rezistă foarte mult, deoarece sunt produse într-un mod în care materialele funcționează împreună într-o compoziție inteligentă, ceea ce face ca orice mobilier să fie puternic și durabil.

  • Se potrivesc oricărui interior

Datorită diferitelor modele și dimensiuni în care sunt disponibile, puteți găsi cu ușurință colțarul de sufragerie care se armonizează perfect cu stilul celorlalte piese de mobilier din sufragerie.

coltar

Dezavantaje

  • Ocupă puțin mai mult din spațiul liber

Într-adevăr, canapelele colțare din cauza „colțului” ocupă puțin mai mult spațiu, ceea ce poate fi o problemă dacă aveți o camera de zi relativ mică.

Canapele modulare

Ca popularitate, canapelele modulare nu sunt inferioare canapelelor de colț. Sunt moderne, elegante și vin într-o gamă largă de stiluri, modele și dimensiuni, ceea ce permite oricui dorește să cumpere un set de canapele modular să poată găsi unul care să se potrivească gusturilor sale.

Avantaje

  • Funcționalitate

Spre deosebire de alte tipuri, canapelele modulare nu sunt monolitice, ci constă din elemente individuale. Acest lucru vă permite să combinați și să aranjați elementele individuale atât în ​​funcție de gusturi, cât și în funcție de spațiul pe care îl aveți.

  • Sunt oferite în diferite construcții

Ca și construcție, acest tip de canapele poate fi secțional sau transformabil. Cele secționale au o structură integrală, în timp ce celelalte permit clientului să decidă singur de câte module are nevoie și cum să le aranjeze în sufragerie.

  • Pot fi găsite de dimensiuni, stiluri și forme diferite

În funcție de spațiul pe care îl aveți, puteți alege colțar de stânga sau dreapta, precum și set de canapele sufragerie în formă de U sau standard. În ceea ce privește stilurile și dimensiunile, acestea sunt atât de multe încât puteți găsi cu ușurință o dimensiune care să se potrivească spațiului de care dispuneți.

canapele modulare

Dezavantaje

  • Voluminoase

Deoarece acest tip de mobilier tapițat are mai multe elemente ocupă mai mult spațiu, ceea ce nu le face foarte potrivite pentru sufragerii mici. De aceea este bine să măsurați spațiul liber înainte de a le cumpăra și să estimați dintr-un set de living modular de câte elemente aveți nevoie.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *