Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ce calitati trebuie sa indeplineasca urmatoarea sotie sau iubita a lui Irinel Columbeanu?

Vezi ce răspuns a dat cunoscutul om de afaceri, miercuri, la Te pui cu blondele!

Miercuri, de la 20.20, Irinel Columbeanu intră în arena blondelor. Aşa cum se întâmplă în fiecare săptămână la “Te pui cu blondele”, cei de acasă vor avea parte nu numai de un show care bucură ochii şi mintea, ci şi de numeroase dezvăluiri de senzaţie din partea invitatului ediţiei. Aşa cum era de aşteptat şi de această dată iscoditoarele domnişoare au ieşit la atac cu diverse întrebări îndrăzneţe. Viaţa sentimentală a omului de afaceri a fost unul dintre subiectele pe care blondele le-au abordat de mai multe ori în întrebările lor.

Având în vedere relaţiile dumneavoastră anterioare, ce calităţi fizice şi morale trebuie să îndeplinească următoarea soţie sau iubită? a dorit să ştie una dintre blonde.

Întrebările domnişoarelor legate de acest aspect nu s-au oprit bineînţeles aici. O discuţie despre meserii a ajuns iar la o întrebare despre viaţa sentimentală a omului de afaceri.

Dintre toate femeile de pe pământ, apropo de meserii, de ce nu aţi ales un avocat, un designer sau poate un regizor de film ca mine? De ce aţi ales un model? a continuat şirul întrebărilor provocatoare o altă domnişoară.

Ce răspunsuri le-a oferit Irinel Columbeanu, rămâne de văzut miercurea aceasta, de la 20.20, la “Te pui cu blondele”.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii tepuicublondele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/tepuicublondele.

Bucuresti, 03.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *