free download 78 travel guides written by experts

Ce bijuterii caută bărbații?

Cu toții știm că șansele ca un bărbat să intre într-un magazin de bijuterii pentru a cumpăra ceva pentru el sunt destul de mici. Si totuși, ați fi surprinși să vedeți că atunci când bărbații primesc o bijuterie cadou, o vor purta fie zilnic, fie la ocazii speciale.

Înainte de a merge mai departe, trebuie subliniat faptul că sunt destul de mulți bărbați pentru care singurele accesorii acceptabile sunt ceasul și verigheta. Dacă te afli în această categorie, nu e nici o problemă, fiecare cu propriile preferințe, dar nu are rost să continui să citești, pentru că acest articol este destinat celor dornici să adopte un stil mai modern și flexibil.

Brățările magnetice

Brățările magnetice pentru bărbați sunt la mare căutare pe piața din România, atât în magazinele fizice cât și online. De ce? Pentru că ele au un aspect foarte masculin, conferă o oarecare încredere în sine și de ce nu, chiar eleganță. Materialul cel mai des folosit este oțelul inoxidabil, un argument în plus pentru aerul de masculinitate oferit de aceste bratari barbati.

Branduri renumite le-au inclus în selecția lor de produse, inclusiv cele care se axează pe industria bijuteriilor feminine, dintr-un singur motiv: sunt din ce în ce mai căutate de către bărbați, sau ca să fim mai exacți, de femeile care vor să le dăruiască bărbaților.

Este evident faptul că bijuteriile din inox sunt o alternativă economă la accesoriile din aur sau argint. În plus, opinia noastră este că oferă o înfățișare mai de bun gust față de lanțurile cu zale supradimensionate potrivite mai degrabă pentru ancorarea unui vapor decât de purtat în jurul gâtului.

bratari barbati

Aceste bratari magnetice sunt în general, puțin mai groase și mai late decât cele de damă, regulă care se aplică de altfel la orice alt accesoriu bărbătesc, fie că e vorba de ceasuri de mână sau lănțișoare de pus la gât. Cea mai căutată culoare datorită simplității ei, este argintiul cu aspect mat sau metalic. Unii preferă și brățările aurii, în special în combinație cu negru sau cu alte accesorii de aceeași culoare.

Trebuie reținut că brățările din inox nu realizează o combinație reușită cu inele sau lănțișoare din aur. Recomandarea noastră este să se aleagă ori metalul prețios ori oțelul inoxidabil, și nu amândouă în același timp.

Inelele din inox

Dacă nu te numeri printre cei care poartă brățări magnetice, poate vrei să încerci inelele din oțel inoxidabil. Ele sunt foarte la modă din 2 motive: nu sunt la fel de scumpe ca inelele din aur și au un design deosebit, de obicei cu simboluri specific masculine.

Bărbații care poartă inele din inox sunt adesea văzuți ca fiind nonconformiști, pe când cei care optează pentru materiale prețioase și forme asemănătoare unor ghiuluri tind să fie clasificați ca având posibilități financiare ridicate și/sau gusturi îndoielnice.

În concluzie, și bărbații pot purta cu mândrie bijuterii atât timp cât designul este unul de bun gust iar ocazia potrivită. Nu trebuie să uităm că există accesorii simple destinate uzului zilnic, cât și bijuterii cu totul deosebite care iși au locul doar la evenimente speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *