Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ce au preferat femeile si barbatii de Black Friday

ZorileStore s-a aliniat si anul acesta tendintelor mondiale de Black Friday si a pregatit oferte deosebite clientilor in perioada 20 – 22 noiembrie, ocazie prin care s-au constatat vânzări cu 25% mai mari decat in perioada anului trecut, in total existand un numar de 200.000 de vizitatori unici inregistati pe site.

Din totalul comenzilor, 65% au venit de pe desktop si 35% de pe dispozitivele mobile, iar 90% au preferat sa achite valoarea comenzilor cash, abia 10% alegand varianta cardului online. Printre categoriile cele mai populare de produse s-au numarat ghetele (atat pentru femei, cat si pentru barbati), pantofii casual si cei sport pentru domni si cizmele in cazul doamnelor.

Cel mai vandut produs a fost reprezentat de pantofii sport pentru barbati Pepe Jeans – Tinker, in diferite variante de culoare (//www.zorilestore.ro/index.php?page=search&action=products&query=tinker), in vreme ce titlul de cel mai scump i-a revenit modelului de geaca NORTHLAND pentru barbati CLIVE KAPUZENJACKE redusa de la 949.90 la 559.90 lei (//www.zorilestore.ro/geaca-barbati-northland-clive-kapuzenjacke-m-07383_12).

Varful de trafic s-a inregistrat in noaptea de joi spre vineri, in intervalul orar 00:00-02:00, dar s-a mentinut la valori apropiate si pe parcursul zilei de vineri, dupa ora 09:00. De altfel, vineri a fost ziua cea mai activa din punct de vedere al traficului, cand s-au inregistrat 410.000 vizualizari de pagina, cu 40% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Important de menţionat este că ZorileStore pregateste o noua sesiune de Black Friday, in intervalul 27-29 noiembrie, cand vor fi stocuri noi, produse noi si reduceri noi.

Bucuresti, 24.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *