free download 78 travel guides written by experts

Ce-au in comun Puya, “Ce face omul cu mana lui?” si “Soc! Ma marit c-un zoofil!”?

Centrul Comercial Vitantis te invita Duminica, 7 Martie, la un concert spectaculos Puya, de unde pleci cu martisoare si obiecte hand-made direct la munte.

Concert extraordinar Puya, in cadrul evenimentului ce incheie targul ”Ce face omul cu mana lui… se numeste arta!”, desfasurat intre 1 si 7 Martie, la Vitantis Shopping Center, pe Calea Vitan Barzesti, nr. 7A.
La targul de mobila pictata, ceramica, sculptura si grafica, haine pictate dar si martisoare, un numar de 20 artisti isi expun timp de 7 zile obiectele de arta populara moderna.

Targul se incheie Duminica, 7 martie, cu un spectacol maraton ce include stand-up comedy “TrupArt”, un concert Puya, demonstratii de arta si mestesuguri traditionale, dar si multe premii.

Petrecerea va incepe cu spectacolul de teatru sustinut de TrupArt. Acest moment va fi urmat de un concurs live cu premii pe loc. Punctul culminant al zilei va fi reprezentat de un concert Puya si de tragerea la sorti, pentru ca apoi, cei doritori sa primeasca un autograf de la artistul preferat. Publicul spectator va fi incurajat sa participe la un test de cunostinte generale legate de arta. Cei mai indrazneti vor primi premii constand in voucher-e de cumparaturi.

Momente artistice interesante vor fi oferite de “TrupART”, care va prezenta spectacolul: "SOC! Ma Marit c-un ZOOFIL!" – o comedie spumoasa de Stefan Lupu, in regia lui Ovidiu Usvat cu Irina Enache si Amelia Ursu.
Evenimentul se va incheia cu un super concert “Puya”, controversatul artist intepretand cele mai cunoscute si recente melodii, cum ar fi ”Sus pe bar”, ”Undeva in Balcani” etc.

Bucuresti, 05.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *