free download 78 travel guides written by experts

Ce au in comun DJ Vali Barbulescu de la Radio 21 si actorul Robert Pattinson din Twilight: ochelarii

OLIVER PEOPLES

Vali Bărbulescu, realizatorul emisiunii iDrive de la RADIO 21, a intrat în clubul exclusivist al vedetelor internaţionale care poartă celebrii ochelari Oliver Peoples.

Cel mai cunoscut DJ român a fost invitat să mixeze weekendul trecut la Roma, de unde şi-a achiziţionat o pereche de ochelari Oliver Peoples Vintage limited edition. Aceasta marcă, în spatele căreia stă un cunoscut designer de ochelari de soare, Larry Light, se află în topul preferinţelor celebrităţilor de la Hollywood şi ale altor vedete de talie internaţională. Vedeta seriei TWILIGHT, Robert Pattinson, este unul dintre fanii acestor ochelari, fiind fotografiat în diferite rânduri purtându-i.

Printre starurile care au trecut pragul magazinelor Oliver Peoples Vintage se numără Brad Pitt, Rihanna, Justin Timberlake, Jamie Fox, Jessica Alba, Johnny Depp.

Oliver Peoples Vintage se bucură de success nu doar datorită calităţii produselor sale, ci şi pentru faptul că nu-şi afişează logo-ul pe ramă sau lentile. Iar acesta a fost unul dintre lucrurile care l-au atras pe DJ-ul Radio 21, un adevărat pasionat de fashion.

“De multe ori am admirat în Vogue, GQ, Elle, Vanity Fair sau alte reviste glossy acest brand de ochelari şi iată acum, mixând la Roma, am avut ocazia să-mi achiziţionez şi eu o pereche. Modelul ales de mine este O’Malley, şi între noi a fost dragoste la prima vedere”, a declarat Vali Bărbulescu.

“Am înteles că şi Robert Pattinson, actorul principal din serial Twilight are acelaşi model, dar nu asta a fost criteriul după care i-am ales.

Mă flatează ideea că port acelaşi brand de ochelari ca multe vedete internaţionale, dar este mai important faptul că modelul ales mi se potriveşte, şi îmi place foarte mult.", a adăugat DJ-ul.

După ce a postat pe pagina sa oficială de Twitter o fotografie cu respectiva pereche de ochelari, Vali Bărbulescu a primit imediat un răspuns din partea celor de la Oliver Peoples, entuziasmaţi de alegerea făcută şi de fotografia realizată.

Vali a stârnit, ca de obicei, admiraţia colegilor şi prietenilor, cu noul său look de vedetă, şi a primit felicitări pentru că a dovedit, că de multe ori în modă "less is more", după cum spune celebrul designer Karl Lagerfeld.

Bucuresti, 02.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *