Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ce ar face Inna daca ar veni sfarsitul lumii

Invitată azi în studioul Matinalilor 21, INNA le-a spus că nu crede că lumea se va sfârşi pe 21 decembrie, aşa cum se tot vorbeşte, mai ales că are de lansat un album nou. Totuşi, dacă s-ar întâmpla, ştie exact ce ar vrea sa facă:«Aş asculta piesele pe care le aleg acum pentru al treilea album, ce va fi lansat în 2013», album care include colaborări cu mulţi artişti cunoscuţi.

Şi dacă tot a venit azi, într-o zi de 21 la Radio 21, Inna a concluzionat că acest număr îi poartă noroc- la 21 de ani a început colaborarea cu Play& Win, a căror piesă – Hot, a propulsat-o pe scena internaţională.

Inna a cântat în studioul Radio 21, LIVE, acustic, noua ei piesă, J’adore, care speră să devină hit, la fel ca INNDIA – piesă ce se află în toate topurile radiourilor.

La capitolul planuri de viitor, Inna a mărturisit că ar vrea să cânte cu Smiley. Adoră piesa lui,«Dead Man Walking» şi a încercat un cover LIVE în studioul Radio 21. Şi-ar dori o colaborare cu Smiley, la o piesă la fel de bună ca aceasta. «Poate Smiley ne promite un featuring – mie şi lui Dj ANDI, că de mult îl aştept să cânte şi cu vocea, lumea nu ştie că el cântă, dar eu l-am auzit!»

Inna este la fel de încrezătoare în dragoste şi la fel de naturală ca în urmă cu 4 ani, când s-a lansat la Request 629, alături de Dj Andi şi Liviu Hodor. «Vreau ca oamenii să mă vadă şi să mă ştie naturală. Vreau să fac lucruri greşite; nu cred că trebuie să fii perfect în viaţă», a spus Inna.

Mâine, 22 noiembrie, pe canalul de Youtube al artistei puteţi urmări cel mai recent episod din seria Rock the Roof – Istanbul. În martie va face următorul «concert» acustic pe acoperiş – Rock the Roof in Tokio, pentru care Matinalii 21 îşi vor lua concediu.

Bucuresti, 21.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *