free download 78 travel guides written by experts

Ce accesorii poartă un bărbat la o petrecere?

Halloweenul (care devine din ce în ce mai serbat și de români, în special sub formă de petreceri tematice) va da startul unui lung șir de sărbători care culminează cu revelionul. Sperăm că ți-ai făcut planuri deja, iar dacă nu, e cazul să te grăbești. Trebuie puse la punct foarte multe detalii, inclusiv ținuta pe care o vei alege.

Acum, știm că asta este mai mult o preocupare a femeilor decât a bărbaților, de aceea în acest moment ne adresăm doamnelor și domnișoarelor care vor să aibă grijă ca partenerul să arate impecabil la următoarea petrecere la care veți merge împreună. Ar fi și păcat să nu, după tot efortul pe care l-ai depus în alegerea propriei ținute. De aceea, te întrebăm: ce accesorii va purta? Este el genul care preferă un ceas automatic și atât sau are tendințe mai ieșite din tipar? Iată cum poți face ținuta partenerului tău mai interesantă.

Ceasuri cu design deosebit

Vorbim aici despre despre modelele clasice de ceasuri mecanice cât și despre cele cu forme neobișnuite și curele colorate. Atât ceasurile mecanice cât și cele automatice sunt printre cele mai elegante modele, fiind perfecte pentru petreceri la care ținuta impune măcar o cămașă și pantofi.

accesorii barbati ceas

Unul dintre cele mai apreciate ceasuri de vanzare sunt așa numitele modele skeleton, a căror carcasă este transparentă și îți permite să vezi mecanismul din interior. Astfel un element esențial de funcționalitate este transformat parțial într-unul de design. Este adevărat că un ceas automatic este mai scump decât unul quartz, dar vorbim despre un aspect pe care nu ți-l oferă niciun alt tip de ceas cu baterie.

De cealaltă parte, sunt ceasurile cu baterie care au cadrane cu dimensiuni mari și/sau forme neobișnuite. Un alt element de modernitate este felul în care cifrele sunt aranjate pe cadran, dacă ele există în primul rând. Da, există și ceasuri fără cifre. De fapt, ele fac parte dintr-un întreg curent: minimalismul.

Cunoscute și sub numele de ceasuri pentru hipsteri, aceste modele au caracteristici precum aglomerarea tuturor cifrelor într-un singur loc dând impresia că ele se preling de pe cadran într-un stil ce te duce cu gândul la picturile lui Salvador Dali. Mai avem aici, de exemplu, și folosirea unor formule matematice în loc de cifre, lucru care probabil va fi apreciat de un inginer, dar mai puțin de un artist.

Astfel de ceasuri nu sunt potrivite pentru petreceri formale, dar sunt perfecte pentru acelea unde așa numita vestimentație de club este bine venită, chiar recomandată.

Bijuterii bărbătești

Da, și bărbații poartă bijuterii. Vorbim aici despre brătări magnetice, inele din oțel inoxidabil, lanțuri fine din materiale prețioase sau chiar cercei bărbătești pentru aceia care nu vor să adere la norme stricte și caută un mod diferit de exprimare.

Dacă un ceas este un cadou destul de sigur să încânte un bărbat, bijuteriile sunt o cu totul altă poveste. Dacă nu l-ai văzut purtând vreodată brățări sau inele, te sfătuim să mergi pe metoda mai sigură: accesorizează ținuta partenerului tău pentru petrecerea care vine cu una dintre multele variante de ceasuri de vanzare online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *