free download 78 travel guides written by experts

Ce a insemnat “amenintarea” FREE HUGS?

Aproximativ 3000 de persoane au primit imbratisari gratuite in cadrul evenimentului FREE HUGS organizat pe 30 octombrie in 13 orase din tara, de  catre Lumebuna.ro, in colaborare cu AIESEC si Anotimpul5.

Evenimentul s-a bucurat de o larga participare si a fost bine primit de public,  iar cel mai frumos mod de a prezenta ce inseamna de fapt FREE HUGS (“Imbratisari gratuite”) este chiar prin impresiile participantilor, ale celor care s-au implicat direct in aceasta actiune. Din perspectiva Lumebuna.ro, FREE HUGS este o experienta frumoasa pentru toti cei care au fost atinsi in vreun fel de „amenintarea imbratisarilor gratuite” (asa cum a fost numit evenimentul de Valentin Panduru pe www.alternativ.ro)

Fiecare dintre cei 100 de voluntari care au participat la FREE HUGS de pe 30 octombrie, a resimtit altfel evenimentul, a avut o experinta unica si demna de a fi impartasita. Pentru ca nu putem reda toate impresiile, va prezentam o parte din acestea.

„A fost foarte fain. Am avut o zi pliiina, si ciudat (sau de fapt nu) nu m-am simtit deloc obosit seara tarziu. Am imbratisat fff multa lume. M-au surprins timisorenii, despre care nu credeam ca sunt asa de abordabili. De atunci ii imbratisez pe toti cu care ma intalnesc…” –  Mihai Panainte, Student si Membru AIESEC Timisoara
Universitatea Politehnica Timisoara – Facultatea de Electronica si Telecomunicatii (ETC)

„M-au imbratisat numai oameni draguti si am avut foarte clar sentimentul ca ce facem are un sens. …am fost foarte fericita cand am intalnit oameni care au inteles asta si rezonat cu ceea ce faceam noi. O doamna mi-a spus ca demult nu a mai zambit cum a zambit ieri datorita actiunii noastre. …desi erau multi care refuzau imbratisarile, totusi ideea de a primi imbratisari ii facea sa zambeasca aproape pe toti. Pe mine una, m-a entuziasmat foarte mult, mi-a dat multa energie, m-am simtit bine, vesela, optimista, utila :). Si ma gandesc ca daca macar jumate din cei care au dat free hugs au simtit la fel tot am facut ceva ;).” – Anca Priscila Bilbie, Studenta, Academia de Studii Economice Bucuresti – Facultatea de Marketing

„:)…mi-a placut la nebunie ideea…astazi cand am iesit din facultate(cluj) i-am zarit si m-am indreptat spre unul dintre freehugeri. mi-a prins foarte bine , m-a inveselit si zambeam de una singura pe strada:)..Succes!” – Szabo Timea, studenta,Universitatea Babes Bolyai ,Cluj-Napoca

„M-am simtit fericita. Am zambit toata ziua. Am uitat si de frig si ca batea vantul si ca imi era foame, sete. Pur si simplu traiam momentul. Imi plac mult copii si astazi am avut ocazia sa fiu mai mult in preajma lor, sa ma joc cu ei, sa vorbesc cu ei si sa ii iau si in brate. Ma simt bine si in preajma batraneilor care iti zambesc din suflet si te strang in

brate cu toata caldura lor. A fost, pentru mine cel putin, o zi in care m-am simtit OM.” – Bianca Macovei, Studenta, Universitatea Alexandru Ioan Cuza – Sectia Litere, Departamentul de Jurnalism.

„…foarte fain …ce a contat cel mai mult au fost oamenii pe care i-am cunoscut si deja ne-am imprietenit, copilasii mici si dragalasi care ne imbratisau si persoanele care chiar ne zambeau din suflet cand le dadeam un mare hug. Asta pentru ca ei chiar aveau nevoie.

Mi-a placut foarte mult!” – Dinica Emilia, eleva, Liceul de Arta "Marin Sorescu" Craiova

Mai multe impresii ale participantilor la eveniment gasiti pe site-ul www.lumebuna.ro  unde in pagina //www.lumebuna.ro/2008/11/01/de-ce-free-hugs/  am strans si vom mai strange comentariile participantilor.

Bucuresti, 07.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *