free download 78 travel guides written by experts

Cazuri celebre, redescoperite dupa multi ani, la „Poveste dupa poveste”

Cu Irina Luca – de vineri, 16 octombrie, la TVR 2

Din 16 octombrie, în fiecare vineri de la ora 20.10, la TVR 2 puteţi urmări cea mai nouă emisiune a acestui sezon: Poveste după poveste. În fiecare săptămână, prezentatoarea Irina Luca şi producătoarea Raluca Rogojină vă invită să aflaţi urmarea, după ani, a unor cazuri care, la un moment dat, au ţinut capul de afiş al ştirilor, au făcut audienţă şi peste care, apoi, s-a aşternut tăcerea sau uitarea.

Poveste după poveste redescoperă aceste cazuri intens discutate şi mediatizate la vremea lor şi ne prezintă urmările, dezbate cazurile, caută soluţii şi ne invită să descoperim, împreună, o parte de istorie a României din ultimii 20 de ani.

Primul subiect este drama unei familii greu încercate căreia, la un moment dat, destinul părea să îi surâdă. În 1999, un reportaj difuzat în emisiunea TVR „Cu ochii’n 4” a determinat sute de oameni să se implice în salvarea a 10 copii atât de săraci, încât mama lor a trebuit să fure pentru a avea cu ce să-şi hrănească familia. După 16 ani, echipa emisiunii Poveste după poveste i-a căutat, iar ceea ce a găsit a fost ceva cu totul neaşteptat .

Cel de-al doilea subiect din ediţia de debut a emisiunii Poveste după poveste s-a desfăşurat în 2005 şi a făcut înconjurul lumii, transformându-se în subiectul a două cărţi, a unei piese de teatru şi a unui film premiat la Cannes. Mai mult, pentru descifrarea misterului, o echipă a BBC a venit în România special pentru a investiga la faţa locului cele întâmplate. Este vorba de cutremurătorul „Caz Tanacu” – o exorcizare care a dus la moartea prematură a unei măicuţe. Pentru prima dată după zece ani, vineri seară, la Poveste după poveste, puteţi afla ce înseamnă să faci parte dintr-o echipă de filmare când subiectul la care lucrezi trezeste emoţii puternice.

Bucuresti, 15.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *