metalshow

Cazul femeii care a murit in urma muscaturilor de ciini

Prin prezenta va informam ca au aparut primele constatari in dosarul doamnei ECATERINA ILIE din Albota, care a decedat in urma mai multor muscaturi de ciini.

In acest sens, vecinii doamnei Ilie au declarat ca in zona nu exista nici un ciine fara detinator, catunul fiind izolat de sat. In fiecare seara, conform obiceiului de la tara, majoritatea localnicilor isi elibereaza ciinii din curti. Urmele de singe indicau o casa izolata in curtea careia se aflau ciini de talie mare. Conform declaratiilor localnicilor, intre proprietara acestor ciini si victima lor au existat frecvent discutii pricinuite de agresivitatea ciinilor.

ION ILIE, fiul decedatei a declarat azi, 24.03.2011 ca in urma cu doua luni, aceeasi ciini i-au atacat mama, provocindu-I rani grave in zona abdominala. Dupa lasarea serii, singura modalitate de a trece prin zona era fie in grup, fie cu mincare pentru ciinii lasati liberi. Dl Ion Ilie a solicitat ajutorul Politiei in acest sens.

Angajatele de la magazinul alimentar din sat Cerbu, comuna Albota au declarat ca victima cumpara zilnic piine pentru a putea trece de ciinii mentionati, aceasta plingindu-se ca ii este teama sa mai mearga prin fata casei de unde se eliberau seara de seara animalele.

ION DUMITRU, primarul comunei ALBOTA a declarat ca proprietara ciinilor este cunoscuta in sat ca are multi ciini pe care ii elibereaza noaptea. De asemenea, domnul primar a dezmintit zvonurile conform carora in zona exista ciini adusi din Pitesti.

DR. DAN MANU, Seful Serviciului de Medicina Legala Arges ne-a spus concluziile sale dupa efectuarea necropsiei: moartea a survenit in urma unui soc hemoragic. Victima avea multiple intepaturi la ambele picioare in zona gambelor, leziuni provocate probabil de mai multi ciini. Socul hemoragic care a produs decesul s-a instalat in zeci de minute dupa producerea leziunilor. In acest timp victim ar fi putut anunta 112. In urma analizelor privind alcoolemia in singe s-a descoperit faptul ca femeia avea o alcoolemie de peste 2 0/00 (doi la mie), adica era in stare de ebrietate avansata.

Reprezentantii Asociatiei Ute Langenkamp Iubiti Maidanezii (AULIM) au fost prezenti in cursul zilei 24.03 2011 in locatia indicata de anchetatori, neintilnind in acest interval ciini liberi pe ulite. Toti localnicii zonei ne-au confirmat noua si fiului victimei care ne-a insotit, ca pe ulita lor sint seara eliberati ciinii din curti, nefiind intilniti ciini fara stapin.

Va rugam sa ne sprijiniti in stabilirea adevarului in acest caz.

Multumim,
UTE LANGENKAMP,
presedinte AULIM (Asociatia Ute Langenkamp Iubiti Maidanezii)

Bucuresti, 25.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *