free download 78 travel guides written by experts

Cazul de coruptie Adrian Severin, analizat la +Europa

Duminică, 18 martie, ora 16.30, la TVR INFO

Se împlineşte un an de la cel mai răsunător scandal de corupţie din Parlamentul European, generat de europarlamentarul Adrian Severin, acuzat că ar fi primit bani pentru a introduce un amendament la un proiect de lege. Duminică, la +Europa, Magdalena Moreh a pregătit un reportaj special despre acest subiect, care ne vizează în mod direct.

Implicat în scandalul „bani contra amendamente” alături de alţi trei euroaleşi, Adrian Severin a refuzat demisia de onoare. Cum s-au schimbat regulamentele din Parlamentul European, ce face în prezent Adrian Severin, dar şi consecinţele întâmplărilor de anul trecut – aflăm în ediţia +Europa de duminică, 18 martie.

„E şocant că domnul Severin este încă aici, că îşi ia salariul în continuare. Acest lucru arată neputinţa Parlamentului European de a se ocupa de acest deputat, care a refuzat să demisioneze. El încă primeşte salariu, încă formulează întrebări în Parlamentul European. Am auzit că de curând a ridicat problema corupţiei în România. Sunt o serie de întrebări la care dorim răspunsuri. Cum e posibil să fie în continuare deputat şi să fie plătit ca deputat?”, se întreabă Vicky Cann, de la o organizaţie care luptă pentru transparentizarea activităţii de lobby.

+Europa este o retrospectivă săptămânală a activităţii Uniunii Europene, în contextul crizei economice, difuzată de TVR INFO duminica, de la ora 16.30. Emisiunea cuprinde interviuri cu personalităţi ale UE şi NATO despre activitatea europarlamentarilor români în forurile decizionale de la Bruxelles, precum şi dezbateri din studioul TV al UE.

Bucuresti, 16.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *