metalshow

Cavalerul umbrelor

Roger Zelazny
Editura Tritonic

Toti cititorii pasionati de seria Amber asteapta cu sufletul la gura sa afle care este continuarea. Volumul anterior se termina pe muchie de cutit – si toti sunt interesati sa afle cum decurge aventura lui Merlin mai departe.

Cavalerul umbrelor este de asemenea un roman captivant asa cum autorul i-a obisnuit pe cititorii seriei. Actiunea ia o turnura neasteptata astfel ca nicio persoana nu poate fi dezamagita. Povestea interesanta este dezvolta intr-un mod incitant de autor: Merlin ajunge intr-un loc intre cele doua forte cunoscute: a Modelului si a Logrusului. Cunoaste de altfel si noi persoane, inclusiv unele foarte interesante. Care este evolutia situatiei va lasam sa aflati din roman!

O carte pe care o recomandam asadar – pe care de altfel suntem siguri ca iubitorii seriei nu o rateaza, iar cei ce nu sunt familiari cu Amber vor achizitiona cu siguranta si volumele anterioare si pe cele ce vor urma.

Va invitam sa cititi acest volum si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *