metalshow

România, te iubesc! a fost lider de audiență cu reportajul Căutăm primar, model european

România, te iubesc! a prezentat duminica trecută un reportaj care a atras atenția telespectatorilor, având drept subiect modele de primari exemplari din Germania,. Materialul a prezentat pe larg reportajele din campania Știrilor PRO TV, Căutăm primar, model european, realizată de Rareș Năstase, corespondent special Știrile PRO TV.

Reportajul a fost urmărit de aproximativ 600.000 de telespectatori la nivel național pe întreg intervalul de difuzare, între 17:57 – 18:59. România, te iubesc! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, iar la nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, a obținut 4.1 puncte de rating și 17.9% share, în timp ce postul clasat pe locul doi a obținut 2.1 puncte de rating și 9.2% share.


De această dată, Rareș le-a prezentat telespectatorilor cum văd lucrurile românii stabiliți în Germania, cum s-au adaptat sistemulului și ce îmbunătățiri la calitatea vieții dintr-o comunitate pot aduce primarii dedicați. Mărturiile românilor au demonstrat, încă o dată, că eforturile depuse de edilii aleși chiar fac diferența și cum banii alocați sunt cu adevărat investiți în comunitate.

Duminica aceasta, Cosmin Savu va pregăti o anchetă despre Compania Națională a Uraniului și va încerca să afle cum a ajuns în colaps și cum a fost furată această companie. Anca Nastasi va pregăti un reportaj despre educația din școlile profesionale de stat, cu laboratoare ultra-dotate, finanțate de companii private, care apoi angajează elevii.

Telespectatorii vor descoperi cum arată și cu ce lucruri uimitoare sunt dotate aceste școli, cum se formează mână de lucru calificată, dar formată exact pe cerințele pieței și care au fost acțiunile ce au condus la colapsul Companiei Naționale a Uraniului.

Toate reportajele pot fi urmărite și pe www.romaniateiubesc.protv.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *