free download 78 travel guides written by experts

Catrinel Marlon devine imaginea Huawei în România

Catrinel Marlon, cunoscută în România ca și Catrinel Menghia, a fost aleasă imaginea Huawei pentru promovarea Huawei Mate10 Pro, fiind implicată în campania internațională pe care compania producătoare de telefoane și componente IT o desfășoară.

Catrinel Marlon face parte din portofoliul RAA Romanian Artists Management, agenția de talent management care reprezintă artiștii în relația lor cu industriile creative. A debutat ca model, făcându-se remarcată rapid la nivel global, iar în prezent se concentrează pe construirea unei cariere în lumea filmului, până acum demonstrând în pelicule precum „La macchinazione”, „Them who?”, „Donne: Ines” s.a. Este pasionată de design și astfel a luat naștere și Catherinelle, propriul brand de genți, dar și de artă fotografică și de pictură. Cu apariții în reviste internaționale precum Maxim, Elle, FHM și Sports Illustrated, Catrinel impresionează nu doar prin frumusețea sa, ci și prin talentul și profesionalismul său, până în acest moment derulând numeroase campanii de imagine (Bijuteria Teilor, David Yurman, Intimissimi s.a.).

Catrinel Marlon noua imagine Huawei in Romania 0144

Despre contractul încheiat cu Huawei, Roxana Alexandru, partener fondator Romanian Artists Agency, spune că asocierea a venit natural pentru că există o buna afinitate între brand și artist, dar și pentru că există o compatibilitate între targetul celor două entități. „Suntem încântați să demarăm un proiect de amploare cu una dintre cele mai mari companii la nivel global, din zona de IT&C, care prin produsele pe care le lansează și prin campaniile de promovare pe care le derulează continuă să se distingă de principalii concurenți din categorie. Este un contract important, cu care ne mândrim, pentru că a însemnat multe ore de lucru în echipă, traduse în întâlniri de brand induction și ședințe foto. Vorbim despre o amplă campanie de comunicare pentru Huawei Mate10 Pro, la nivel internațional, iar Catrinel este brand ambassador pentru România a acestui smartphone. Alături de ea, din campanie mai fac parte cântărețul Massimo Savić (Croația), fotograful Manfred Baumann (Austria), prezentatoarea TV Doukissa Nomikou (Grecia), înotătoarea Katinka Hosszú (Ungaria) și fotbalistul Robert Lewandowski (Polonia). Catrinel a fost aleasă datorită notorietății sale, atât pe plan local, cât și internațional, dar și pentru imaginea versatilă și stilul de viață dinamic, care se potrivește foarte bine cu specificațiile tehnice ale produsului. Recomandarea mea este să o urmăriți pe social media, pentru că veți vedea foarte clar ce poate să facă primul smartphone cu procesor de inteligență artificială, care are una dintre cele mai bune camere existente pe piață în acest moment.”

Romanian Artists Agency este o agenție care reprezintă artiști din diverse domenii în relația lor cu industria de film, televiziunea, publicitatea și alte industrii creative. RAA este specializată în talent management, PR&events, branded entertainment și producție audio-video și reprezintă artiști precum Virgil Ianțu, Răzvan Exarhu, Adrian Despot, Sore Mihalache, Paul Ipate, Octavian Strunilă, Lili Sandu, Catrinel Menghia și Patrizia Paglieri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *