free download 78 travel guides written by experts

Catrinel Burghelea este noul partener al IMAGE PR

Catrinel Burghelea este, începând cu luna iulie, noul partener al agenției independente de comunicare IMAGE PR. Catrinel Burghelea, Communication Director, deține 5% din companie și se alătură celorlalți proprietari ai IMAGE PR, Alexandru Păiuș și Iulia Tănase.

IMAGE PR este prima agenție de relații publice din piață care a adoptat modelul cooptării angajaților în rândul partenerilor, în mod real, oferindu-le părți sociale din companie. “Este un model de business modern și transparent și este viziunea noastră privind dezvoltarea IMAGE PR. Sunt fericit să continuăm această tradiție oferindu-i acest statut lui Catrinel, drept recunoaștere pentru cei 10 ani de implicare în proiectele agenției”, a declarat Alexandru Păiuș – General Manager, Partner IMAGE PR.

Catrinel Burghelea rămâne dedicată rolului său executiv de la nivelul echipei pe care o conduce în cadrul IMAGE PR, dar va avea noi responsabilități și în ceea ce privește întreaga organizație.

“IMAGE PR este agenția în cadrul căreia m-am format ca profesionist în comunicare și în care am dezvoltat, la rândul meu, o echipă de consultanți. Sunt recunoscătoare și mă bucur că acum am posibilitatea de a contribui la acest business și dintr-o altă perspectivă”, a spus Catrinel Burghelea – Communication Director, Partner IMAGE PR.

"Catrinel este talentată, ambițioasă și a demonstrat în timp că este loială, dar și pasionată de această meserie, calități care au dus implicit și la performanța profesională. Acestea sunt valori care la IMAGE vor fi întotdeauna apreciate și recunoscute, care azi îi conferă statutul de partener lui Catrinel și care pot deschide mâine drumul oricăruia dintre colegii noștri”, a declarat Iulia Tănase – Managing Director, Partner IMAGE PR.

Catrinel Burghelea are 10 ani de experiență în comunicare și relații publice. Printre ariile sale de expertiză se numără consultanța în comunicare și planificarea strategică, comunicarea corporativă, comunicarea internă și digital. Catrinel coordonează în prezent o echipă de 6 consultanți și supervizează conturi precum Coca-Cola HBC România, Arctic și DERO.

Bucuresti, 22.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *