free download 78 travel guides written by experts

Catinca Roman si Nicoleta Voica predau stafeta Anei Moraru

în grila de vară Romantica

Începând cu luni, 30 iunie, telespectatorii Romantica vor fi răsfăţați cu un program de vacanţă! Un nou jurnal transmis live va înlocui matinalul “Ca-n cană”, “1001” intră de asemenea în vacanță și va fi înlocuit de producții proprii ale postului, dar și de show-uri care au cucerit întreaga lume. Irina Reisler și echipa de la “Supraviețuitorii” rămân alături de prietenii din campania “Meriți să fii sănătoasă”. Iar seara, Romantica le-a pregătit tuturor telespectatorilor săi o vară ca în filme! Echipa matinalului Romantica alături de Catinca Roman şi Nicoleta Voica predau ştafeta Anei Moraru. “Ca-n cană” intră în vacanţă şi va fi înlocuit pe durata verii de un jurnal cu ştiri mondene, portrete ale vedetelor din România sau breakingnews-uri. Ana Moraru va face echipă cu Carmen Stimeriu, care va prezenta rubrica de horoscop. Informaţii despre meteo şi o rubrică de meteo de vacanţă în care telespectatorii vor afla starea vremii în Europa şi din toate destinaţiile de vacanţă din ţară, reprezintă alte rubrici ale Jurnalului public de vacanță. Acesta va fi transmis live din studioul Romantica, în fiecare zi de luni până vineri de la 09.00 la10.00 și în weekend de la 10.00 la 11.00, iar prezentatoarea va fi Ana Moraru. După-amiază, incepând cu orele 18.00, timp de o oră zilnic, o altă ediție a Jurnalului va fi prezentată de Ioana Oprea.

Paula Chirilă a moderat ultima ediție din acest sezon a emisiunii “1001”, vineri, 27 iunie. Începând de luni, de la 11.00 la 12.00, emisiunea Paulei va fi înlocuită de: luni-Superbebe TV (reluare), marți-J adore TV (reluare), miercuri-Arresting design, joi și vineri-Poliția bunului gust-serie nouă, iar în weekend- un nou show, How to look good naked.

Serialele de colecție, Dallas și Doctor Quinn continuă la Romantica. Cea mai îndrăgită echipă de salvamari vine la Romantica în cunoscutul serial "Baywatch-salvamarii. Doamnele şi domnişoarele vor vedea în telenovela "Este pentru ultima dată" (Ni una vez mas) că educaţia, starea financiară sau vârsta nu contează în momentul in care suferă un abuz. Toate serile călduroase de vară vor propune Filmul Romantica de la orele 22.00. La Romantica, toți telespectatorii vor avea o vară ca în filme!

Bucuresti, 29.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *