free download 78 travel guides written by experts

Catinca Roman si Catalin Botezatu regreta ca nu se pot casatori

Dragoste, reinventare, un artist de milioane si sinceritate de modist. O dupa-amiaza a controversei si a emotiilor ii asteapta pe telespectatorii Romantica, sambata, 27 septembrie, de la orele 17.30 la „Meriti sa fii cineva”. Catinca Roman va juca din nou rolul de politist al modei, de aceasta data alaturi de bunul ei prieten Catalin Botezatu. Cel mai vitriolat, mai amuzant, mai creativ amic al vedetei Romantica, celebrul creator de moda va fi, cu siguranta, un polistist…perfect! si necrutator cand va taia… In fiecare editie din weekend, la „Meriti sa fii cineva”, Catinca Roman alaturi de cate un invitat vedeta incearca sa creeze…aliante. impreuna gasesc in revistele mondene cu rubrici „bine si prost imbracati” personaje nedreptatite. si, nu in ultimul rand, transforma discursul prea serios si implicat al jurnalistilor care semneaza aceste articole intr-unul relaxat. „De cand dau amenzi, am primit foarte multe mesaje de la telespectatorii Romantica si de la prieteni. si de curand, am primit un cadou…dragut! O sapca de politist! Nu este cea mai fashion piesa, dar mi s-a spus sa o port…pentru ca ma prinde. Am inteles ironia! Dar merg mai departe!”, a declarat cu zambetul pe buze Catinca. Zis si facut! Catinca va continua rubrica de politie a modei la “Meriti sa fii cineva”. Iar, in editia de sambata, Catalin Botezatu isi va arata talentul innascut de critic.

“Mon cher, imi declar inca o data public, dragostea pentru tine si regretul ca ne stim de prea mult timp ca sa ne putem casatori…”, au fost cuvintele cu care vedeta Romantica i s-a adresat lui Catalin Botezatu. Regretul Catincai nu a ramas fara replica: “ Prietenii buni ajung uneori si la sentimente mai profunde, deci nu se stie niciodata…Eu recunosc ca am o slabiciune pentru tine”, a marturisit Catalin. “Am fi fost cu siguranta cel mai carcotas, vitriolat si fashion cuplu! si am fi putut sta oricand in intersectia modei, sa taiem fara mila in fiecare zi cate o amenda pentru politia modei.”, a conchis Catinca. Ce declaratii si-au mai facut Catinca si Catatlin, aflati doar la Romantica!

si tot sambata, telespectatoarele Romantica vor afla care sunt tendintele in materie de pantofi: „Tocuri spectaculoase, salomeuri de tango, barete-fantezie, culori interesante si multa piele intoarsa. Acestea sunt cheile estetice in cultura …picioarelor din toamna lui 2008! Designerii au mizat pe radacini si modele de inspiratie aristocratice, boho sau pe extravaganta anilor 80. Iar catwalkurile de incaltaminte ale lumii arata in acest sezon…spectaculos!”, a spus vedeta Romantica. “Pantofii si ciorapii impecabili te salveaza din orice situatie; daca ai o tinuta mai putin creativa, daca ai pantofii potriviti si o pereche de ciorapi-spectacol, vei arata…tres chic!”, a adaugat Catinca Roman.

Miza de la “Meriti sa fii cineva” este simpla. A te imbraca bine sau rau este o chestiune dicutabila si prea subiectiva. A fi frumos sau urat este cu-atat mai dificil si mai nedrept de clasificat. Ce conteaza este curajul,  personalitatea, atitudinea. si istoria a  demonstrat cu varf si indesat acest lucru. De luni pana vineri, la “Meriti sa fii cineva” toate doamnele si domnisoarele vor afla alaturi de Catinca Roman care sunt cele mai noi trenduri si povesti de stil. Culorile sezonului, accesoriile momentului, country chic, influente slave, rock chic sau all black. Vor experimenta totul si din nou vor face probabil aceeasi descoperire… Ceea ce conteaza este jocul si curajul. si moda este doar un pretext de redescoperire…

Bucuresti, 26.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *