free download 78 travel guides written by experts

Catinca Roman revine alaturi de Adriana Bahmuteanu

intr-un nou sezon la „Meriti sa fii cineva”
Vedeta Romantica a descoperit primul politist de moda de la noi

Prima editie din noul sezonul „Meriti sa fii cineva” incepe duminica, 14 septembrie doar la Romantica. intre orele 17.00 si 17.30, Catinca Roman va fi alaturi de telespectatoare in editii speciale cand surpizele transformarilor vor continua. Mai multe, mai interesante, mai spectaculoase! De luni pana vineri, Catinca propune o alta poveste de moda cate unei telespectatoare de-a sa.   impreuna cu echipa de specialisti, vedeta va crea pentru invitatele sale o alta imagine care sa le dea mai mult curaj si sa le convinga ca sunt mai frumoase si mai spectaculoase decat orice vedeta cu stil. Iar week end-urile nu sunt pentru leneveala! Toate telespectatoarele Romantica sunt din nou invitate la “Meriti sa fii cineva”. Timp de o jumatate de ora invitatele care au avut curajul sa-si asume o transformare vor povesti cum s-a schimbat viata si garderoba lor dupa experienta “Meriti sa fii cineva”.  impreuna cu vedete, stilisti si designeri de moda, Catinca va comenta  rubricile de fashion police sau cronica de moda din revistele mondene ale saptamanii. “Vom da un drept la replica celor care s-au simtit nedreptatiti de comentariile rautacioase despre alegerile lor vestimentare. Stilul e doar o chestiune de gust si doar atitudinea este cea care face diferenta. Aceasta este provocarea de fiecare zi de la “Meriti sa fii cineva””, a declarat Catinca.

In fiecare sambata si duminica, Catinca ureaza telespectatoarele: “Bine ati venit in lumea politistilor de moda si a controverselor de stil”. Vedeta Romantica recunoaste deschis: “ Pierd ore in sir in fata computerului citind cronicile de moda ale lui Steven Cojocaru sau ale legendei „Mr. Blackwell”. M-am bucurat sa descopar intr-o „Carte de bucati” a lui Dan C. Mihailescu, un personaj expert in fashionul inceputului de secol XX,  un personaj de Belle Epoque la fel de flamboiant ca specialistii si criticii de moda de azi de peste ocean. il chema Claymoor si a fost cred, primul politist de moda de la noi.”, a declarat Catinca.

Astfel, in prima editie speciala „Meriti sa fii cineva” din weekend, Catinca o va avea alaturi pe Adriana Bahmuteanu. Tonusul lui Bahmu este molipsitor. Adriana devine prima vedeta care a fost de acord ca alaturi de Catinca sa faca parte din alianta pentru o alta opinie despre politia modei made in Romania. „Nu suntem nici malitioase, nici carcotase, vrem doar sa va spunem si parerea noastra. Fiecare act public are nevoie de feedback si din confruntarile acestea, toata lumea are de castigat. Mai ales pasionatele de moda! Am inceput deja lupta si in fiecare weekend cautam sa dam „amenzi pentru politia modei”!”, a spus Catinca.

Vedeta Romantica incepe noul sezon cu forte proaspete: “Am avut o vara buna. A fost perioada perfecta pentru a experimenta tot, pentru a incerca cele mai neobisnuite si mai creative trenduri de fashion. Am purtat fara frica de gura lumii si rochii exagerate si turbane extravagante, pantaloni skinny, albi. Am incercat toate modelele si toate materialele. A fost o vara foarte permisiva si daca specialistii de moda ne-au spus ca merge orice, doar sa stim cum sa purtam, de ce sa nu ma bucur de aceasta libertate? Dar va dau o veste buna…si sezonul de toamna-iarna este la fel de spectaculos, de divers si fara reguli stricte. Si de-acum inainte, in fiecare zi vom incerca tot ce ce visam sa avem in garderobe. Da, ati inteles corect. incepand de duminica ne vedem la Romantica, in fiecare zi”, a declarat Catinca Roman.

Bucuresti, 11.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *