free download 78 travel guides written by experts

Catinca Roman, Raluca Moianu si Irina Reisler devin pentru o saptamana

“The Retro Girls” pentru Claudiu Mirica

Mirică şi-a făcut trupă de vedete

Aflat la sfârşitul turneului naţional de promovare a albumului “Retro”, Claudiu Mirică a provocat vedetele Romantica la o incursiune în trecut. Rezultatul? Catinca Roman, Irina Reisler şi Raluca Moianu vor fi, începând cu 13 octombrie, Retro Girls pentru Claudiu.

Până pe 18 octombrie, atât nostalgicii, dar şi cei tineri, vor avea parte de surprize legate de muzica românească de altădată, dar şi de artiştii de odinioară. De luni până vineri, artistul alături de vedetele Romantica va colinda Bucureştiul într-un microbuz din 1960, decorat “flower power” şi va oferi pe stradă, în opririle sale, CD-ul său, numit “RETRO”, dar şi cărţi poştale cu artisti din anii ’60-’70. Caravana "RETRO" va porni din faţa complexului Băneasa Shopping City, urmând să oprească în mai multe locuri, printre care Piaţa Universităţii, Piaţa Unirii sau Politehnică.

Ziua de sâmbătă, 18 octombrie, va fi una aparte: Baneasa Shoping City va găzdui, începând cu ora 13.00, “RETRO SHOW”-ul lui Claudiu Mirică, un recital live de 50 de minute care va avea invitaţi cu totul speciali. Una dintre suprize va fi prezenţa vedetelor Romantica IRINA REISLER, CATINCA ROMAN şi RALUCA MOIANU, care vor fi “Retro Girls”, grupul vocal care îl va acompania pe Claudiu.

“Lăsând la o parte faptul că se poartă stilul , atât în muzică, design sau modă, îmi doresc mult ca muzica de atunci – reluată şi de mine – să ajungă şi la cei mai tineri. Cred că este să fii retro, iar muzica Margaretei Pâslaru, a lui Dan Spătaru, a Andei Călugăreanu sau a trupei Mondial nu va muri niciodată”, declara Claudiu Mirică.

Special în această săptămână (13-19 octombrie), fanii lui Claudiu Mirică vor putea downloada gratis de pe blogul artistului (claudiusfriends.blogspot.com), dar şi de pe site-ul Romantica (www.romantica.ro) un remix al piesei “Lasă-mi toamnă pomii verzi”, realizat de DJ Claudio Cristo.

Bucuresti, 13.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *