free download 78 travel guides written by experts

Catia Maxim ofera un exemplar “Inca un pas” in cadrul

unui concurs pe blogul său

Catia Maxim îi aşteaptă pe toţi cei ce doresc să o cunoască mai bine, să dialogheze pe temele propuse Pe canapeaua Catiei, blogul său. 

Autoarea romanului Încă un pas a lansat deja pe blog două teme interesante de discuţie, cea mai recentă fiind legată de “Ce facem cand cuplul devine un triunghi?”.

Participanţii la această temă au şansa de a câştiga un exemplar al romanului Catiei Maxim.
“Tema este interesantă şi actuală în multe cupluri de la noi şi nu numai. Sunt sigură că va fi o dezbatere aprinsă şi îi aştept pe toţi cei interesaţi să participe. Şi fiindca vorbim de Smara, de roman şi de situaţia înfăţişată acolo în paralel cu cele din realitate, m-am gândit să le ofer celor interesaţi posibilitatea de a câştiga un exemplar al romanului” a declarat Catia Maxim.

Câştigătorul va fi ales dintre cei ce comentează însemnarea Ce facem când cuplul devine un triunghi? – //catiamaxim.wordpress.com/2008/03/16/ce-facem-cand-cuplul-devine-un-triunghi/ , aici , pe blog până miercuri, iar anunţarea sa va avea loc joi, 20 martie.

Încă un pas  este un roman atipic despre căsătorie, infidelitate, sex si iubire apărut la Editura Echinox din Cluj. O poveste despre o situaţie ce se naşte  în viaţa multor cupluri: infidelitatea. El, soţul, este atras de o altă femeie. S-ar spune că o înşeală. Dar ce înseamnă de fapt a înşela? Şi cum reacţionează o soţie într-o astfel de situaţie? Smara, eroina cărţii, alege o cale mai puţin bătătorită. E o nevastă cu idei solide despre iubire, despre viaţă. Are două alternative: să  lupte (eventual să înşele) sau să cedeze? Adrian şi Smara trăiesc o dramă. Cumplită! Drama tuturor cuplurilor care nu au comunicat suficient, adunând frustrările una după alta.

Încă un pas  poate fi achiziţionată din  reţeaua de librării din Bucureşti şi din ţară, din reţeaua Cărtureşti, sau prin comenzi pe email – la Librăria Carter, vânzare carte on-line, Lumea cărţii, sit-ul firmei Alfa şi Omega, Librăria Mihai Eminescu, Librăria Noi , accesându-se pur şi simplu numele autoarei.

O poveste despre noi toţi. O carte totuşi optimistă.

Cu Încă un pas, Catia Maxim debutează ca autor în România. Născută în Bucureşti, absolventă a facultăţii de litere, a fost câţiva ani profesor de limba română, după care a părăsit învăţământul. A lucrat la o editură pentru copii, la corectură, apoi în cadrul redacţiei. 

Bucuresti, 17.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *