free download 78 travel guides written by experts

Cathedral Plaza isi deschide portile viitorilor chiriasi

Millennium Building Development, dezvoltatorul proiectului Cathedral Plaza, anunţă deschiderea clădirii Cathedral Plaza, care este gata să primească primii chiriaşi. De asemenea, publicul va avea acces la piaţeta amenajată în faţa clădirii care constituie una dintre cele mai moderne construcţii de birouri din oraş.

Urmare firească a finalizării clădirii, Millennium Building Development a procedat la desfiinţarea lucrărilor şi amenajărilor cu caracter provizoriu aferente organizării de şantier şi la readucerea terenului în starea iniţială, conformându-se astfel legii şi solicitării concrete a inspectorilor Inspectoratului de Stat în Construcţii, cuprinsă în Procesul verbal de control nr. 2737 din 14.09.2011.

Millennium Building Development precizează că proiectul, care a presupus o investiţie de peste 60 de milioane de euro, fusese de mai mult timp finalizat în întregime, fapt consemnat de altfel şi în procesul verbal de recepţie la terminarea lucrărilor, document care a fost confirmat de către toate instituţiile competente, dar punerea lui cu adevărat în valoare se putea face numai după ridicarea organizării de şantier.

Reamintim faptul că imobilul este intabulat, urmând ca asupra acţiunilor ulterioare intabulării făcute de către funcţionarii Cărţii Funciare să se pronunţe instanţa, printr-o hotărâre definitivă şi irevocabilă.

Bucuresti, 12.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *