free download 78 travel guides written by experts

Cateva aspecte ce caracterizeaza o societate de inchirieri auto Bucuresti profesionista

Fara indoiala atunci cand un client apeleaza la serviciile unei firme de inchirieri auto are motive intemeiate pentru care o face, fie ca trebuie sa plece la o intalnire de afaceri sau in concediu, si de fiecare data are nevoie de servicii de cea mai buna calitate. Indiferent de motive, un lucru este sigur: in ultimii ani serviciile de inchirieri auto, mai ales cele din Bucuresti au cunoscut o crestere semnificativa. Se poate vorbi de o adevarata industrie. Daca in anul 2008 numarul companiilor era unul relative mic, astazi aceasta piata numara nu mai putin de 300 de societati doar in capitala si in Otopeni. Aici este cea mai mare cerere; zilnic pe aeroportul Henri Coanda sunt sute de curse aeriene care aduc odata cu ele si un numar impresionant de turisti straini sau de romani plecati la munca in afara tarii. Marea majoritate a acestora sunt deja familiarizati cu aceste servicii si cunosc foarte bine cum sa aleaga o firma serioasa.

Privind partea buna din numarul mare al companiilor de Inchirieri Auto Bucuresti constatam ca cel mai bucuros din asta este intotdeauna clientul care are de unde sa aleaga, indiferent de clasa sau de dotarile masinii pe care o doresc vor gasi intotdeauna oferte cat se poate de tentante. Avand in vedere ca oferta este cat se poate de diversificata probabil ca de multe ori va fi o decizie grea in ceea ce priveste alegerea pe care clientul trebuie sa o faca. In acest context apare intrebarea pe care si-o pun marea majoritate a clientilor, cum sa alegi firma potrivita care sa iti raspunda tuturor solicitarilor? In acest sens exista cateva calitati pe care o firma de inchirieri auto Bucuresti serioasa se va distinge de celelalte. In cele ce urmeaza vei descoperi despre ce este vorba.

Experienta relevanta – ca in orice domeniu de activitate experienta este cartea de vizita si in cazul companiilor de rent a car. Exokicatia este una cat se poate de simpla, cu cat o agentie are pe piata o experienta mai bogata, cu atat va pune la dispozitie servicii mult mai bune, vei avea certitudinea ca a avut si un portofoliu imresionant de client, iar daca acestia au fost multumiti pana acum cu siguranta sit u vei beneficia de aceleasi oferte de foarte buna calitate. Serviciile unei firme profesioniste sunt in permanenta imbunatatite pentru a atrage un numar tot mai mare de client satisfacuti. In alta ordine de idei cu cat o firma are o experienta mai mare cu inseamna ca a reusit sa supravietuiasca pe aceasta piata tot mai competitive, in alta ordine de idei nu vei da gres daca vei alege o astfel de societate. Este riscul mult mai mic decat in situatia in care ai allege o companie relative noua, in aceasta situatie nu stii daca vei avea parte de servicii de cea mai inalta calitate.

rent-a-car

sursa imagine

Varietatea flotei – o companie experimentata stie ca este important sa aiba o flota cat mai diversificata de masini. In acest fel poate raspunde oricarei solicitari venite din partea clientilor – acestia trebuie sa aiba in permanenta de unde sa aleaga, fie ca este vorba de gama economica sau de masini din gama de lux si compact, de ce nu chiar si SUV-uri pentru cei impatimiti de zonele montane. In alta ordine de idei, compania de inchirieri auto trebuie sa ofere si posibilitatea clientului de a allege masina in functie de consumul de combustibil precum si de cutia de viteze, aceasta trebuie sa cuprinda atat masini manual cat si modele automate, avand in vedere cam area majoritate a turistilor din afara prefer masinile automate.

Ofertele speciale – sunt companii care se respecta si pun la dispozitia clientilor oferte speciale; reducerile sunt principalul pas pe care trebuie sa il faca in acapararea unui numar cat mai mare de clienti. Nu ar strica daca doresti sa te orientezi catre inchirieri auto sa arunci o privire si pe pagina celor de la Rent-a-car-otopeni.ro/masini-de-inchiriat-si-preturi – cu siguranta ofertele lor o sa te atraga. La a doua inchiriere acestia ofera tuturor clientilor un discount de 20 la suta din tariful total.

Flexibilitatea programului de lucru – o companie trebuie aleasa si in functie de programul de lucru. In primul rand una care se respecta va avea un program non stop, in acest fel indiferent de ora la care clientul va ateriza in aeroport va putea sa inchirieze masina. Ai mare grija sa te interesezi inainte de a inchiria cu privire la acest aspect mai ales daca vei ajunge la o ora tarzie din noapte. De asemenea, este important sa afli unde ti se pot preda sau prelua masinile, in situatia celor de la Rent-a-car-otopeni.ro acestia iti ofera posibilitatea sa predai autoturismul si in alt oras cu ajutorul firmelor sucursalelor din marea majoritate a tarii.

Garantia – marea majoritate a companiilor de pe piata de inchirieri auto, fie ca este vorba de cele multinationale sau de cele locale, iti vor percepe o garantie pentru masinile pe care le pun la dispozitie pentru inchiriere. Valoarea acesteia se stabileste in functie de mai multe aspecte, de la clasa si vechimea masinii si pana la politica fiecare agentii. Trebuie mentionat ca exista si unele care nu solicita garantie, trebuie doar sa intocmesti o asigurare scdw care te va scuti de raspundere in orice situatie. Valoarea acesteia oscileaza in functie de masina, insa la modelele low cost porneste de la 5 euro suplimentar pentru ziua de inchiriere.

Daca si tu ti-ai programat o excursie in urmatoarea perioada si ai de gand sa utilizezi serviciul de inchirieri auto Bucuresti alege o companie care pune pe primul loc clientul si anume pe cei de la Rent-a-car-otopeni.ro, te vei bucura de masini noi precum si de accesoriile suplimentare cum ar fi un scaun de copil sau gps, de asemenea pentru oamenii de afaceri exista si internet mobil si serviciile de inchiriere cu sofer, acestea putand fi puse la dispozitie atat cu masini de lux cat si cu modele de 9 sau 12 locuri pentru transferal unor grupuri mai mari de persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *