PR Summit 2021

Catena, Christian Tour, Intersnack pedaleaza pentru copiii cu autism la Rocket Bike Fest

Sâmbătă, 20 septembrie se dă startul la Rocket Bike Fest – competiția caritabilă de ciclism pentru copiii cu autism organizată de Asociația Help Autism și BikeXpert în Pădurea Cernica. Peste 500 de bicicliști pedalează pe pista prieteniei pentru copiii cu autism din Asociația Help Autism.

Help Autism a încurajat companiile să-și înscrie angajații. Pe lângă experiența sportivă, angajații se vor întâlni cu beneficiarii asociației și vor contribui prin implicarea lor în Rocket Bike Fest la acordarea de șanse spre recuperare copiilor cu TSA din România. Printre companiile care au răspuns apelului la generozitate se numără Catena, Christian Tour, Intersnack precum și echipele profesioniste BikeXpert, Giant, XC Riders, Sportul pentru tine.

Cu banii strânși din taxele de participare și din sponsorizări, asociația va asigura diagnostic precoce și evaluare gratuită copiilor cu tulburare din spectrul autist, primul pas spre recuperare.

Catena trimite cea mai numeroasă echipă

După ce a fost desemnată cea mai inimoasă si cea mai numeroasă echipă la ediția precedentă a competiției, Catena Racing Team revine in forță. Peste 70 de reprezentanti Fildas si Catena Grup vor participa pe data de 20 septembrie 2014 la cea de-a patra editie a competitiei de ciclism cross-country Rocket Bike Fest 2014.

Premii importante oferite de sponsori cu suflet

Ca la fiecare ediție, organizatorii Rocket Bike Fest au atras numeroși sponsori pentru a asigura buna dispoziție pe 20 septembrie și pentru a premia câștigătorii. Printre premii, se regăsesc:
・ o excursie de 3 zile la Amsterdam oferită de Christian Tour
・ două bilete de zbor oriunde în Europa oferite de Blue Air
・ vouchere de servicii stomatologice oferite de Smile Factory
・ abonamente la centrul de fitness și spa Alexandreea Club
・ vouchere la magazinul de biciclete partener BikeXpert
・ jucării și puzzle-uri de la Pandy Toys
・ fotografii printate pe loc de către HP
・ dulciuri, fructe, băuturi energizante și iaurturi pentru toți cei prezenți oferite de Alka, Danone, Golden Horse, Ciuc, BebeBucovina, Mega Image, La Fântâna și Lavazza.

Rezultatele anilor anteriori

Inițiat de Asociația Help Autism și BikeXpert în 2013, Rocket Bike Fest strânge în cele 2 ediții organizate anual peste 800 de concurenți și peste 2000 de participanți în ziua evenimentelor, zeci de parteneri, sponsori și susținători media. Echipa de organizare alături de cei peste 150 de voluntari construiesc la fiecare ediție „o pistă a prieteniei” în cel mai mare eveniment sportiv dedicat cauzei, desemnat “Proiectul de voluntariat al anului 2013 în domeniul sport și recreere” la Gala Națională a Voluntarilor.

Cei 34.000 RON strânși în edițiile din 2013 pentru continuarea Programului Național de Diagnostic Precoce, Evaluare Psihologică și Intervenție Timpurie în Autism, Rocket Bike Fest au însemnat șansa spre recuperare pentru mai bine de 100 copii cu tulburări din spectrul autist. Suma strânsă la ediția din 1 iunie 2014 a fost de 3700 Euro și a fost direcționată către asigurarea serviciilor gratuite de terapie prin Asociația Help Autism. Se așteaptă ca la ediția de toamnă ce va avea loc sâmbătă, 20 septembrie 2014, să se depășească cuantumul donațiilor adunate la celelalte ediții.

Bucuresti, 19.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *