Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cate zile mai sunt pana la Craciun?

Numărătoarea inversă începe din 17 noiembrie, la Diva, cu filmele de la ora 17:00

Se apropie iarna și nu mai este mult până când ne vom bucura de magia Sărbătorilor de Crăciun. Intrați în atmosfera Sărbătorilor de iarnă urmărind, începând din 17 noiembrie, de luni până vineri, câte un film dedicat Crăciunului, numai la Diva!

Carol, e Crăciunul! (It’s Christmas, Carol!), Nuntă de Crăciun (A Christmas Wedding Date), Bătălia beculeţelor (The Battle of the Bulbs), Vitrina de Crăciun (Window Wonderland), Ghici cine cântă de Crăciun (Guess Who’s Coming to Christmas), O, brad frumos (Fir Crazy/Oh, Christmas Tree) sunt doar câteva dintre filmele pe care le vom vedea în această perioadă la Diva. Pe lângă titluri deja consacrate, Diva are și premiere, în zilele de vineri, începând cu Excursie de Sărbători (Holiday Road Trip), pe 21 noiembrie. Ashley Scott și Patrick Muldoon sunt doi angajați ai unui magazin cu produse pentru animale de companie care, în urma unui turneu de Crăciun al unui cățel celebru, devin mai apropiați.

În Dorința de Crăciun (All I Want for Christmas), difuzat pe 28 noiembrie, Sara Armstrong (Gail O’Grady) devine vedetă fără voia ei după ce fiul său câștigă un concurs spunând că singurul lucru pe care și-l dorește este un nou soț pentru mama lui. Ea începe să iasă la întâlniri cu diverși bărbați, dar există, oare, dragoste adevărată în lumina reflectoarelor?

Urmăriți, așadar, filmele de Crăciun de la Diva: din 17 noiembrie, de luni până vineri, de la ora 17:00, numai la Diva!

Bucuresti, 17.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *