metalshow

Catalyst Solutions lanseaza www.hipo.ro

adresat tinerilor profesionişti din România

Catalyst Solutions propune prin lansarea portalului de carieră www. hipo.ro (HighPotential) singura sursă de informaţie la zi care centralizează toate oportunităţile de carieră de la cei mai doriţi angajatori din economia românească. Portalul este dedicat tinerilor profesionişti care doresc să lucreze în astfel de companii şi care au experienţă între 1 şi 5 ani.

Astfel, hipo.ro găzduieşte toate oportunităţile de angajare din organizaţiile lider în domeniul lor de activitate. Poziţia de lider le este conferită de o cotă de piaţă semnificativă, strategii de dezvoltare coerente şi de faptul că au ca prioritate atragerea şi dezvoltarea tinerilor profesionişti cu potenţial.

La rândul său, tânărul profesionist în căutarea unui loc de muncă sau de reorientare în carieră are posibilitatea de a-şi înscrie CV-ul sau de a aplica direct la joburile existente pe portal.

Un alt câmp în cadrul hipo.ro, denumit “carieră” poate fi foarte util datorită calitaţii de minighid care consiliează vizitatorii www.hipo.ro cum să işi aleagă şi să işi construiască cariera, cum să procedeze pentru a obţine jobul dorit, cum să îşi valorifice cunoştinţele şi experienţa dobândite la cote maxime.

Echipa Catalyst Solutions, formată din specialişti în domeniul resurselor umane, a venit astfel în întâmpinarea aspiraţiilor tinerilor profesionişti de a-şi construi o carieră de succes. “Ne dorim ca hipo.ro să devină în scurt timp un instrument de neînlocuit în demersul tinerilor cu potenţial  de a avea un parcurs ascendent în carieră. Această oportunitate vine din partea companiilor cu renume de pe piaţă care le pot oferi suportul necesar. Acesta este rolul hipo.ro.”

Timp de 2 luni, octombrie& noiembrie 2006, www.hipo.ro funcţionează şi ca platformă online pentru cel mai mare târg de carieră din România care se va desfăşura sub brandul “Angajatori de top” în perioada 27.10-28.10 la Sala Palatului Bucureşti. Evenimentul este un alt instrument dezvoltat de Catalyst Solutions şi va reuni 75 dintre cele mai căutate companii de pe piaţă iar oferta de joburi va fi de cel puţin 1 000.

Astfel de informaţii ca şi multe altele le puteţi afla accesând portalul…..www.hipo.ro.

Catalyst Solutions dezvoltă soluţii pentru atragerea de tineri profesionişti cu potenţial şi experienţă, care îşi propun să lucreze pentru cei mai doriţi angajatori din România.
Instrumentele pe care le construim promovează constant imaginea şi oportunităţile angajatorilor în rândul candidaţilor care doresc să-şi dezvolte o carieră într-o companie de top.

Bucuresti, 12.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *