free download 78 travel guides written by experts

Catalin Preda, doua titluri de campion national la sarituri in apa

Cătălin Preda (23 de ani), unul dintre cei trei jurați ai show-ului “Splash! Vedete la apă”, care va începe pe 6 iulie, la Antena 1, a obținut week-end-ul trecut două titluri de campion național, la proba de trei metri și la proba mixtă, la Campionatul național de sărituri în apă 2014, rezervat seniorilor și juniorilor și desfășurat la București.

“Am participat la trei probe, la trei metri, la un metru și la proba mixtă și am câștigat două dintre ele: sunt campion național la trei metri și la mixt. La proba de un metru, o problemă mai veche cu spatele m-a împiedicat să obțin și acest titlu…”, ne-a declarat Cătălin Preda.

Cătălin Preda a absolvit recent Facultatea de Jurnalism, în Marea Britanie, și își dorește pe viitor o carieră în televiziune. Deocamdată însă nu renunță la sport și are în plan participarea la alte competiții sportive. “Încă vreau să continuu cu sportul. Și îmi doresc să încep în curând o pregătire mai strictă, mai serioasă, în vederea participării la alte concursuri”, mai spune el.

Bucuresti, 16.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *