free download 78 travel guides written by experts

Catalin Oprisan va realiza, in direct, un “ziar” in

noua emisiune de la Realitatea TV, ”Ultima ora”

Postul Realitatea TV ofera telespectatorilor sai o noua emisiune, in cadrul careia Catalin Oprisan va realiza, in direct, un "ziar" aparte, care va contine cele mai interesante si spumoase evenimente si imagini ale zilei. Emisiunea ”Ultima ora” va fi difuzata incepand de vineri, 14 martie, de la ora 23:10, si va fi prezentata de cel mai nou component al echipei Realitatea TV, Catalin Oprisan.
Emisiunea trece granita unei simple reviste a presei in care sunt citite pasaje din ziarele de a doua zi. "Ultima ora" va prezenta, in fiecare editie, subiecte alese de Catalin Oprisan atat din ziare si reviste, precum si clipuri video si poze trimise de telespectatori la adresa ultimaora@realitatea.net.

"Sunt bucuros sa ma alatur echipei Realitatea TV, care se face remarcata prin ambitia de a tine la curent romanii, in fiecare zi, cu cele mai noi informatii. Desi acest lucru presupune seriozitate si munca, cuvintele lui Chamfort nu trebuie uitate niciodata: ‘Cea mai irosita dintre toate zilele noastre este cea in care n-am ras’. Tocmai de aceea, prin intermediul acestei noi emisiuni, ne propunem sa imbinam in fiecare editie cele mai interesante informatii si imagini ale zilei si sa le prezentam intr-o maniera aparte", a declarat prezentatorul emisiunii, Catalin Oprisan.

Catalin Oprisan (31 de ani) este licentiat al Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din Bucuresti si si-a inceput cariera in presa in 1993, la publicatia "Salut". De-alungul timpului a mai lucrat la "Dimineata", "Sport XII", "Jurnalul National" si "Gazeta sporturilor" si a comentat meciuri de fotbal la TVR, Prima TV si Antena 1. La "Gazeta sporturilor" a devenit, la doar 24 de ani, cel mai tanar redactor-sef din istoria publicatiei. Din septembrie 2007 pana in februarie 2008, a realizat la Telesport emisiunea "Revista presei sportive".

Bucuresti, 11.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *