metalshow

Catalin Maruta le-a povestit Cusurgiiilor de la Radio 21 cum si-a facut implant de par

Cãtãlin Mãruțã i-a povestit, astãzi în direct, lui Mihai Gãinușã cum și-a fãcut implant capilar. El așteaptã, acum, emoționat rezultatele! Astãzi la Radio 21 s-a auzit prima ediție a noii emisiuni matinal „Cusurgiii”, realizatã de Mihai Gãinușã, Codruț Kegheș și Marina Neagu.

„Dupã nunta lui Pepe am plecat în Turcia cu amicul meu Sorin Brotnei, care și-a fãcut acolo implant de 2 ori și știa clinica, medicii, iar acum aștept rezultatul. A cãzut plantația veche și o aștept pe cea nouã!”, a spus Mãruțã, la Radio 21.

Cãtãlin Mãruțã începe anul cu numãrul 8 la Pro TV: „Ne-am mutat în București, avem un platou nou. Azi avem super surprize – una dintre ele este chiar Femeia – Dulap”, a dezvãluit celebrul realizator TV, în direct, la Radio 21.

Mihai Gãinușã a mãrturisit cã îl apreciazã enorm pe Cãtãlin Mãruțã, de care-l leagã o strânsã și îndelungatã prietenie, precum și o tradiție: „În fiecare an, pe 1 septembrie, vorbim la telefon și ne ținem pumnii”, a explicat Cãtãlin Mãruțã.

Noul matinal „Cusurgiii” cu Mihai Gãinușã, Codruț Kegheș și Marina Neagu se aude la Radio 21 de luni pânã vineri, între orele 7:00 și 10:00! Alãturi de cei trei prezentatori, întregesc echipa noului matinal Radio 21 producãtorul și voice-over-ul Dan Marcu și copywriter-ul Doru Ivanov.

Bucuresti, 01.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *