free download 78 travel guides written by experts

Catalin Marinescu este presedintele ANCOM

Joi, 2 aprilie 2009, Marius Catalin Marinescu a fost numit presedinte al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), pentru un mandat de sase ani, prin decretul prezidential nr. 509 din 1 aprilie 2009, publicat ieri in Monitorul Oficial.

Din 1990 si pana in prezent, Catalin Marinescu si-a desfasurat activitatea in sectorul comunicatiilor, lucrand atat pentru companii precum Romtelecom, in care a activat timp de 15 ani, cat si pentru institutii publice precum Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei, al carui presedinte a fost in perioada 2005-2007.

Catalin Marinescu este inginer in telecomunicatii, a absolvit studiile Universitatii Politehnice Bucuresti, Facultatea de Electronica si Telecomunicatii si detine o diploma in Tehnologii Avansate de Telecomunicatii de la aceeasi universitate. De asemenea, Catalin Marinescu a urmat cursurile Universitatii din Manchester, unde a obtinut titlul de master in Management si Schimbare in Sectorul Public.

Bucuresti, 03.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *