free download 78 travel guides written by experts

Catalin Josan a cantat live in matinalul Radio 21 piesa cu care s-a inscris la Eurovision

Cătălin Josan, unul dintre favoriţii la câştigarea etapei naţionale a Eurovisionului cu piesa „Call My Name”, a fost prezent în emisiunea matinală de la Radio 21 alături de Ralfo, unde a oferit o adevărată reprezentaţie live. Manuel D. Dinculescu, DJ Andi şi Anca Maco l-au ascultat interpretând în direct, acompaniat de Ralfo şi de o chitară, piesa cu care s-a înscris în concurs, „Call My Name”, dar şi o melodie dedicată tuturor doamnelor şi domnişoarelor de 8 martie, „Lalele, lalele”.

În ceea ce priveşte Eurovisionul, Cătălin Josan crede că : „Piesele înscrise în acest an sunt foarte bune. În 2012 avem de-a face cu una dintre cele mai puternice selecţii româneşti. Şi nu mă refer doar la piesa mea. Eu voi intra primul cu „Call My Name”, produsă de Ralfo şi Keo, însă sper ca oamenii de acasă să aleagă cea mai bună piesă pentru că este important să adunăm cât mai multe puncte în etapa finală, la Baku.”.

Cu această ocazie, cei trei matinali au aflat şi că piesa „Don’t Wanna Miss You”, lansată de Cătălin Josan în 2011 la Radio 21, a primit un disc de aur în Italia, unde s-a transformat într-un adevărat imn al verii anului trecut, fiind inclusă chiar şi pe coloana sonoră a unei campanii de telefonie mobilă.

Pentru că nu are prietenă, iar astăzi este Ziua Femeii, Cătălin le-a făcut doamnelor şi domnişoarelor o declaraţie de 8 martie, înainte de a le interpreta frumoasa piesă „Lalele, lalele”: „Vă iubesc tare, tare mult. Să aveţi o primăvară frumoasă!”.

Interviul complet poate fi ascultat pe www.radio21.ro:
//www.radio21.ro/site/radio21/stiri/content/id/17436/Catalin_Josan_a_cantat_live_in_matinalul_Radio_21!.html.

Bucuresti, 08.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *