Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Catalin Botezatu: “Ziua mea de munca incepe la orele 3:00 – 4:00 dimineata”

Are un regim de munca draconic, care i-ar revolta pe medicii care l-au operat pe cord deschis, la inceputul acestui an. In ciuda faptului ca sanatatea ii poate fi pusa in pericol de acest stil de viata, Catalin Botezatu, prezentatorul show-ului “Supermodels by Catalin Botezatu”, ce se va difuza la Kanal D, ramane un workaholic.

Pasionat de munca sa, nu se menajeaza si filmeaza la ore tarzii, in cele mai stranii si grele conditii: in cimitir, la groapa de gunoi, pe cladiri, la inaltime. “Daca e sa aleg intre a face un show si a urma sfaturile medicilor, aleg show-ul”, le raspune Catalin Botezatu celor care il intreaba de ce nu renunta la munca pentru o viata confortabila.

O zi din viata lui Catalin Botezatu, descrisa de el insusi, arata astfel: “Ziua mea de munca incepe la orele 3.00 – 4.00 dimineata – cu machiaje si coafuri – si se termina seara tarziu, cu shooting-uri sau prezentari – cand sunt filmari pentru «Supermodels by Catalin Botezatu», emisiunea de la Kanal D. Altfel, incepe la 8.00, ora cand ajung la birou si am comenzi sau intalniri cu cliente care vin la probe. Apoi urmeaza alte activitati manageriale. Ajung acasa foarte tarziu, in noapte”.

Moda, activitatea sa de suflet, ii da energia pentru a merge inainte, chiar si atunci cand medicii ii zic, preventiv, “Stop”. “Am deschis doua fabrici, o linie de camasi, una de incaltaminte, am scos un parfum, am creat 120 de colectii. Numai in vara aceasta a avut 42 de prezentari moda, pe litoral. Moda nu a ramas niciodata pe plan secund”, spune Catalin Botezatu.

Celebrul designer este indragostit de profesia sa, si in ciuda faptului ca este vanat de paparazzi si iubit de tabloide, creeaza costume de teatru, film si opera. A conceput costumele pentru spectacolul “Don Giovanni”, care se joaca din aceasta toamna la Opera din Craiova, sau cele pentru “Marchizul de Sade” (Teatrul Odeon), pentru “Cabaret”, spectacol regizat de Beatrice Rancea. Recent a realizat si costumele pentru filmul “Falconman”, in care joaca Monica Bellucci si Gerard Depardieu.

Momentele de relaxare pentru Catalin Botezatu raman calatoriile.

“Am avut sansa sa vad aproape tot globul pamantesc. Vreau sa plec, dupa filmarea «Supermodels by Catalin Botezatu», pe o insula, pentru diving”; acesta este planul sau de “evadare” temporara, dupa un an de munca sabatica.

Bucuresti, 13.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *