free download 78 travel guides written by experts

Catalin Botezatu le-a transformat pe concurentele Next Top Model ln personaje Avatar

Astăzi, de la 20.20, telespectatorii le vor vedea pe concurentele Next Top Model într-un shooting spectaculos! James Cameron de România, Cătălin Botezatu, le va transforma pe superbele domnişoare în personaje Avatar, iar şedinţa foto se va desfăşura în Delta Dunării, un loc pe cât de sălbatic şi impresionant, pe atât de periculos. Două dintre concurente pot confirma cu siguranţă acest lucru. Iuliana a trăit o experienţă şocantă din cauza unui şarpe, iar Diana a fost transportată de urgenţă la spitalul din Tulcea, fiind lovită în ochi de o creangă. Telespectatorii vor vedea cum a decurs şedinţa foto din Deltă şi prin ce alte peripeţii au mai trecut concurentele, în seara aceasta, într-o nouă ediţie a emisiunii Next Top Model.

Pentru peisajul mirific al Deltei nicio altă colecţie nu s-ar fi potrivit la fel de bine precum “Avatar”, propunerea designerului Cătălin Botezatu pentru acest shooting de senzaţie. Nici domnişoarele rămase în competiţia Next Top Model nu s-au lăsat mai prejos şi au încercat să se ridice la înălţimea acestei provocări, întelegând că este important să joace un personaj şi nu doar să prezinte o colecţie ca toate celelate. Din păcate, nu au lipsit evenimentele nedorite.

În timp ce Iuliana, concurenta din Chişinău, se pregătea să urce pe trunchiul uscat al unui arbore căzut în apă, a trăit o experienţă care a îngrozit-o. Toţi s-au adunat speriaţi de ţipătul ei. Plângea în hohote, tremura şi nu putea vorbi. Cu greu a reuşit Cătălin să înţeleagă ce s-a întâmplat. Abia după 10 minute de plâns continuu, Iuliana a spus un cuvânt: şarpele! Concurenta văzuse cum un şarpe aluneca pe lângă piciorul ei, spre apă şi nu-şi putea reveni din şoc. În ciuda acestui eveniment neplăcut, Iuliana a trebuit să treacă peste o altă cerinţă care i-a testat profesionalismul: să participe la şedinţa foto care s-a desfăşurat chiar în apa mâloasă a Deltei, unde se putea ascunde orice. Chiar dacă l-a implorat pe Cătălin să schimbe locaţia, până la urmă, Iuliana a trebuit să-şi învingă teama.

Şi Diana, concurenta din Bacău, a trebuit să facă faţă unei situaţii neplăcute. În timp ce se căţăra pe un copac, o creangă a lovit-o la ochi. Concurenta a fost dusă de urgenţă la spitalul din Tulcea, unde i s-au acordat cele mai bune îngrijiri şi de unde a plecat cu un plasture uriaş pe ochi. Această problemă nu a dispărut nici în ziua de shooting, concurenta fiind foarte îngrijorată că nu va putea poza. Din fericire, Mirela Vescan a găsit soluţia: i-a acoperit bandajul cu o floare artizanală, făcută de ea şi a încadrat totul cu un machiaj spectaculos!

După prezentare, fetele au fost invitate de Cătălin în club, o recompensă pentru munca de peste zi. Muzica, şampania şi oboseala acumulată le-au făcut să se relaxeze imediat. Au dansat, au cântat şi au uitat de conflictele de până acum. Au urcat toate pe scena clubului şi au dansat pentru toţi cei prezenţi. Acolo, una dintre participante s-a bucurat şi de momente incendiare alături de un fost concurent de la emisiunea "Burlăcită". Cum s-au distrat fetele în clubul din Tulcea, telespectatorii vor vedea în această seară, de la 20.20.

Bucuresti, 20.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *