free download 78 travel guides written by experts

Catalin Botezatu, indragostit la sase ani

In sedintele de casting care au avut loc la nivel national pentru show-ul “Supermodels by Catalin Botezatu”, emisiune ce va fi difuzata la Kanal D, prezentatorul Catalin Botezatu a trebuit sa selecteze cei mai potriviti tineri pentru o posibila cariera de manechin. Se pare ca ochiul estetic al celebrului designer era “format” in a repera frumosul inca din frageda copilarie. Acesta sustine ca, scolar fiind, in clasa I, a provocat un adevarat haos in Scoala Generala nr. 2 din Alexandria, pentru ca “identificase” o fata deosebita.

“Eram in curtea scolii, cu parintii mei, si am vazut, o fetita foarte frumoasa, cu bucle mari si ochi albastri. Fetita se numea Adriana, acum este medic… M-am indragostit instant si am inceput sa bat din picior, cerand sa fiu in clasa cu acea fetita. Mama m-a tras de par, tata m-a inteles, firesc… Am urlat, la propriu, atragand atentia tuturor. Parintii au vorbit cu invatatoarea, cu directoarea scolii, cu mama fetitei si, in final, au ajuns la un numitor comun si au mutat-o pe Adriana la noi in clasa, la A, era fiind initial la clasa C”, a povestit, amuzat, Catalin Botezatu, despre “prima sa dragoste”, care a s-a declansat la careul scolii.

Consecinta acestei iubiri inocente a fost o competitie permanenta la invatatura intre el si fetita cu ochi albastri.

“Cum in orice clasa exista, de obicei, niste tocilari care isi disputa intaietatea la notele de 10, asa era si la noi. Indragosteala asta a durat pana in clasa a IV-a… Am suferit enorm cand ea a fost aleasa comandat de detasament, insa mi-am luat revansa cand am devenit comandant de unitate, cu snur albastru”, a punctat Catalin deznodamantul acestei povestioare din “Epoca de Aur”.

Bucuresti, 21.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *