free download 78 travel guides written by experts

Catalin Botezatu – asa cum nu l-ati mai vazut niciodata

Designerul a fost atacat de lipitori în timpul unui shooting

Cel mai nou episod Next Top Model îl aduce în prim plan pe celebrul designer Cătălin Botezatu, într-o ipostază cu totul inedită. Amfitrionul show-ului a fost atacat de lipitori în timpul unui shooting de excepţie, în Delta Dunării. Profesionist desăvârşit, Cătălin a stat ore în şir în apa mâloasă a Dunării, spre final constatând cu stupoare că mai multe lipitori îi erau prinse de piele, în ciuda costumului de neopren pe care l-a purtat pe toată durata şedinţei foto. Cum a reacţionat Bote când a văzut micii vampiri, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări mâine seară, de la 20:20, într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Aşa cum ne-a obişnuit deja, Cătălin Botezatu, alături de echipa de la Next Top Model, alege unele dintre cele mai pitoreşti locaţii pentru prezentările de modă şi şedinţele foto de xcepţie care le au drept protagoniste pe concurentele show-ului, bifând de-a lungul timpului numeroase premiere mondiale în acest domeniu.

Astfel, pentru cel de-al şaselea episod Next Top Model, echipa s-a deplasat tocmai în Delta Dunării, unde au organizat o şedinţă foto de excepţie. În preajma staţiunii Delta Natural Resort, cu o faună şi o vegetaţie absolut mirifică şi un decor extrem de ofertant, echipa a organizat un shooting de-a dreptul unic şi dificil totodată, dat fiind nivelul scăzut al apelor în această perioadă.

Mai tot soiul de vietăţi, mai mult sau mai puţin prietenoase, şi multă apă rece, acestea sunt provocările pe care protagonistele show-ului trebuie să le îndure. Mare iubitor al Deltei, Cătălin a explorat fiecare colţişor, găsind câte un loc potrivit pentru temperamental fiecărei concurente. Ba mai mult, Bote nu s-a dat în lături de la nimic şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru ca şedinţa foto să fie una de excepţie.

Pentru ca fotografia lui Flori să fie aşa cum îşi dorea, celebrul designer a susţinut cu genunchii trunchiul unui arbore bătrân, căzut în apă, timp de mai bine de un sfert de oră. Şi, ca şi cum asta nu ar fi fost de ajuns, când şi-a scos costumul de neopren menit să îl protejeze de apa mâloasă a Deltei, Bote a rămas înmărmurit. De piele îi erau prinse mai multe lipitori. Cum a reacţionat Cătălin când a văzut micii vampiri, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări joi seara, de la 20:20, într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Bucuresti, 19.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *