free download 78 travel guides written by experts

Catalin Botezatu: “Arata foarte bine acest mix: calusarii, magarul si fotomodelul”

Filmarile pentru “Supermodels by Catalin Botezatu”, show-ul care se va difuza la Kanal D, l-au dus pe Catalin Botezatu si pe aspirantii la statutul de Super Model pana in peisajele fabuloase de la Cheile Gradistei. Concurentii au avut de indurat frigul intr-o sedinta foto inedita, din care au facut parte si calusari,ciobani si un magar.

Celebrul designer a marturisit ca este un pastrator al traditiilor si obiceiurilor romanesti, si ca si-a dorit sa aduca elemente de inspiratie folclorica in sedinta foto pe care a realizat-o pentru emisiunea de la Kanal D “Supermodels by Catalin Botezatu”.

“Respect traditia si astfel mi-a venit ideea acestui shooting inedit. Vizual vorbind, ca poza de compozitie, arata foarte bine aceast mix: calusarii, magarul, fotomodelul. Ne-am gandit sa facem ceva care tine de traditia noastra. Concurentilor le-a placut foarte mult ideea aceasta”, a spus Catalin Botezatu.

Show-ul “Supermodels by Catalin Botezatu” ce se va difuza la Kanal D, combina provocarile unui concurs de televiziune cu stralucirea vietii de Supermodel. Aspirantii la titlul de Supermodel – baieti si fete – trebuie sa dovedeasca faptul ca au charisma si determinarea necesare pentru a cuceri lumea showbiz-ului si publicul.

Bucuresti, 12.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *