free download 78 travel guides written by experts

Catalin Botezatu a venit in studioul Radio 21 sa-l sarbatoreasca pe cel mai trendy DJ, Liviu Hodor

DJ-ul Liviu Hodor a avut parte de multe surprize, de la colegii săi de la Radio 21, cu ocazia zilei de naştere, pe care şi-a sărbătorit-o în direct, alături de ascultătorii emisiunii REQUEST 629.

Cătălin Botezatu a venit special în studioul Radio 21, pentru a-i oferi personal un cadou, DJ-ului pasionat şi mereu la curent cu ultimele tendinţe în materie de modă. Bine-cunoscutul creator de  modă i-a adus lui Liviu Hodor o cămaşă, o pereche de boxeri din propria sa colecţie de lenjerie intimă şi o pereche de ochelari de soare.

“N-am venit îmtâmplător. Am auzit, şi, de-altfel, se şi vede, că eşti cel mai fashion DJ. Să ştii că aşa vorbeşte lumea prin târg. Aşa că de la Iqonique Class Studio, cel mai fashion concept store, am ales nişte ochelari super, pentru că ştiu că eşti un trendsetter în materie de outfit-uri şi accesorii. Iar eu, personal, ţi-am adus o cămaşă şi lenjerie intimă, din ultima mea colecţie” i-a explicat Cătălin Botezatu DJ-ului de la Radio 21.

Dj Andi şi Liviu Hodor, cei mai veseli, plini de viaţă şi optimişti DJi, au fost curioşi să afle cum ar arăta o colecţie de lenjerie intimă pozitivă. Designerul a declarat că are deja una, şi anume cea cu push-up.

“Tot ceea ce creez este pozitiv, natural, eco, veţi vedea că şi cei pe care i-ai primit sunt foarte confortabili”, a adăugat Cătălin Botezatu.

“Mie îmi place să ştiu tot. Am văzut că lumea tot şuşotea pe aici, dar n-am reuşit să aflu nimic din ce s-a pus la cale, a mărturisit Liviu Hodor, în direct la Request 629.

“De vină sunt prietenii tăi care făcut un mic complot şi m-am bucurat să aflu că eşti pasionat de modă. Auzisem deja că eşti mereu la curent cu trendurile, de aceea am acceptat imediat invitaţia şi ţi-am adus aceste cadouri, a mai spus Cătălin.

Cadourile si surprizele, pregătite de Cătalin Botezatu, pot fi vizionate pe www.radio21.ro.

Bucuresti, 25.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *