Catalin Botezatu a furat-o pe Zina Dumitrescu din spital

Cea de-a doua ediţie a show-ului „Te pui cu blondele?” va putea fi urmărită miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1, ediţie în care Vica Blochina, Cătălin Botezatu şi Ana Maria Prodan vor răspunde întrebărilor de cultură generală şi provocărilor lansate de blonde.

Una dintre concurente l-a întrebat pe Botezatu care este cea mai frumoasă amintire pe care o are cu Zina Dumitrescu: „În pragul unei prezentări, mama Zina a fost nevoită să se interneze în spital. Nu era nimic grav, dar doctorii nu-i permiteau să plece, aşa că eu m-am dus la spital şi am furat-o, am scos-o în pijama pe geam şi am dus-o la prezentare”, povesteşte Cătălin Botezatu.

La sfârşitul prezentării, designerul a adus-o înapoi în spital pe Zina, la fel cum a şi scos-o, pe geam. Botezatu a mai povestit că niciun cadru medical nu a observat lipsa creatoarei de modă din salonul în care era internată.

Telespectatorii care vor urmări „Te pui cu blondele?” miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea vedea întregul moment şi vor afla ce declaraţie a făcut Zina Dumitrescu în intervenţia pe care a avut-o în emisiune.

Bucuresti, 20.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *