free download 78 travel guides written by experts

Catalin Bordea face striptease la “Totul e permis”

Inspirat de piesa “You Can Leave Your Hat On”, Cătălin Bordea face striptease duminică, la “Totul e permis”. Lora nu se lasă mai prejos și îi înnebunește pe toți cu mișcările ei provocatoare, Anda Adam face show pe “Fetele se mișcă bini di tăt”. Iar Lucian Ghimiși și Andrei Ștefănescu (Alb Negru) sunt parteneri de dans la piesa “All The Single Ladies” a celebrei Beyonce. Toate acestea se petrec la „Hai la dans”, proba în care se duelează, doi câte doi, toți componenții celor două echipe.

În această duminică, la show-ul înclinat “Totul e permis”, cele două echipe sunt formate din: Lora, Andrei Ștefănescu (Alb Negru), Ana Odagiu și Cătălin Bordea, respectiv Rona Hartner, Anda Adam, Piticu’ (Simplu) și Lucian Ghimiși. Aceștia se confruntă în probe dintre cele mai haioase și ingenioase, precum “Umbre chinezești”, “Hitul permis”, “Cuvintele tabu”, “Răspunsuri ritmate”, “3D sau nu” ori “Minge și precizie”.

Cât de mult a contat striptease-ul lui Bordea în punctarea echipei sale, vedeți duminică, 26 ianuarie, de la ora 20.30, la “Totul e permis”.

Bucuresti, 21.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *