Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Cat de pregatite sunt cuplurile pentru pasul cel mare?

Sâmbăta aceasta, vezi ce vor răspunde concurenţii Mireasă pentru fiul meu în ediţia de gală!

Sâmbăta aceasta, de la ora 14.00 şi 17.00, “Mireasă pentru fiul meu” a pregătit pentru telespectatorii Antena 1 o ediţie de gală de senzaţie. Cei de acasă vor merge pe urmele Alexandrei şi ale lui Dragoş în sejurul minunat de care au avut parte la Viena şi vor descoperi ce întâmplări surprinzătoare s-au petrecut acolo! Tot sâmbătă, Monica şi Ionuţ vor aniversa patru luni de când au format un cuplu în competiţie. Telespectatorii vor descoperi dacă cei doi îndrăgostiţi au depăşit problemele de comunicare pe care le-au avut în urmă cu două săptămâni şi cât sunt de pregătiţi să facă pasul cel mare.

Frumoasele poveşti de dragoste ale concurenţilor se vor îmbina însă şi cu recentele evenimente din casa “Mireasă pentru fiul meu”, unele din ele extrem de tensionate. În ultima vreme, rivalitatea produce neaşteptate răsturnări de situaţie, prietenii strânse se destramă dând naştere unor conflicte zguduitoare. Taberele se schimbă cu rapiditate, strategiile şi intrigile iau locul relaţiilor cordiale dintre concurenţi.

Către finalul Galei, telespectatorii vor afla şi care sunt băieţii propuşi spre eliminare. După ce săptămâni la rând nimeni nu a mai părăsit competiţia, sâmbătă fetele vor nominaliza băieţi!

Ce alte subiecte incendiare vor mai fi dezbătute, rămâne de văzut sâmbăta aceasta, de la 14.00 şi de la 17.00 la “Mireasă pentru fiul meu”.

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială a emisiunii mireasapentrufiulmeu.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/Mireasapentrufiulmeu.

Bucuresti, 08.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *