free download 78 travel guides written by experts

Cat de frumoasa este sora Alinei Puscas!

Alexandra a fost alături de Alina la filmările Top Chef de la Viscri

După Narcisa sălbatică, Te cunosc de undeva şi acum Top Chef, Alina este deja în inimile telespectatorilor. Nu puțini au admirat-o pentru frumusețea ei și pentru naturalețea de care a dat dovadă. Se pare că în familia Alinei frumusețea este ceva obișnuit. Alexandra, sora prezentatoarei Top Chef a fost alături de echipa celui mai tăios cooking show la filmările de la Viscri și toți au admirat-o.

În a doua ediția a supershowului de la Antena 1, concurenții de la Top Chef, cei trei jurați și Alina au făcut o călătorie în satul Viscri unde au avut parte de mai multe provocări. Zona este renumită pentru pitorescul ei, acest lucru convingându-l și pe Prințul Charles al Marii Britanii să achiziționeze o cas de vacanță aici. Știind toate acestea, sora Alinei, Alexandra și-a dorit foarte tare să fie prezentă la aceste filmări Top Chef.

Antena 1 le-a adus telespectatorilor din 5 noiembrie de la 20.30 un nou format de succes internaţional şi a pus la încercare abilităţile a 24 dintre cei mai buni bucătari din România. Dintre aceştia, doar unul singur poate fi primul Top Chef din istoria bucătăriei româneşti moderne, titlu pentru care va trebui să-şi demonstreze îndemânarea, cultura culinară, creativitatea şi adaptabilitatea în cele mai inedite situaţii, sub atenta supraveghere a celui mai rafinat juriu de profil. Lupta strânsa care se va da între cei 24 a început deja, filmările fiind în plină desfășurare.

Complexitatea formatului acestui show aduce cu sine şi o serie de probe inedite cărora concurenţii vor trebui să le facă faţă cu brio. Una dintre ele s-a filmat în camera frigorifica a unui abator, o alta la o şcoală militară, iar locaţiile alese de producători pentru filmările acestui show nu se rezumă doar la Bucureşti, astfel că telespectatorii vor porni, împreună cu concurenţii, un periplu prin ţară, în cele mai interesante şi ofertante locuri din punct de vedere culinar.

Bucuresti, 10.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *