free download 78 travel guides written by experts

Castigi Salturi creative – de la PRwave

3 carti „Salturi creative – 10 lectii de advertising eficient inspirate de Saatchi & Saatchi” pot fi castigate la concursul realizat in perioada 10 iulie-25 august 2006 de PRwave cu sprijinul editurii Brandbuilders.

Pentru a putea participa la concurs trebuie sa accesati sectiunea Forum a site-ului PRwave – www.prwave.ro – si la rubrica Imagine sa intrati in topicul de concurs: Concurs PRwave – Castigi „Salturi creative” – si sa participati la discutia initiata de noi: „Care sunt in viziunea voastra salturile creative cele mai importante facute in domeniul imaginii in Romania?”. Pot fi amintite campanii de imagine pentru companii, produse, partide politice, persoane. Cele mai bune trei raspunsuri argumentate si sustinute de-a lungul concursului inclusiv prin raspunsuri la pareri opuse vor fi premiate cu cate o carte oferita de Brandbuilders – Salturi creative – 10 lectii de advertising eficient inspirate de Saatchi & Saatchi!

„Avem deosebita placere de a va oferi 3 carti Salturi creative ca premii ale primului concurs organizat pe site. Cartile vor fi castigate in urma discutiilor speram cat mai aprinse si interesante de pe Forum.” a afirmat Violeta-Loredana Pascal, Director General PRwave INTERNATIONAL. Reprezentantul PRwave a continuat „PRwave –primul site din Romania dedicat in totalitate imaginii, comunicarii si relatiilor publice pentru afaceri si expertizei in aceste domenii, doreste sa fie in fiecare clipa mai bun, mai documentat si un loc de intalnire pentru profesionisti in marketing, PR si domenii conexe, oameni de afaceri si tineri.  Ne dorim discutii cat mai interesante pe Forum – nu doar la acest concurs ci si in general, avand in vedere ca permanent apar noi subiecte, noutati, elemente surprinzatoare si care merita atentia specialistilor si nu numai.”

In afara concursului pe site-ul PRwave – www.prwave.ro – va asteapta cele mai recente noutati ale companiilor reunite in rubrica News si multe alte lucruri interesante pe care va invitam sa le descoperiti in rubricile dedicate – Experts’ Opinion, Case studies etc.

Bucuresti, 28.07.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *