free download 78 travel guides written by experts

Castigi in 60 de secunde se intoarce la Antena 1

De miercuri, 14 septembrie, Dan Negru aduce o miză de două ori mai mare: 100.000 de lei, de câştigat în 60 de secunde

Cel mai tare gameshow din lume, Câştigi în 60 de secunde, se întoarce miercuri, 14 septembrie, la Antena 1 şi nu oricum, ci cu o mizã de douã ori mai mare. O mulţime de jocuri şi pentru fiecare câte 60 de secunde au fost de-ajuns pentru a demonstra că lucrurile simple sunt cel mai dificil de realizat. Şi în acest sezon trebuie doar să învingi timpul şi să câştigi în 60 de secunde!

Dupã ce probe care de care mai ingenioase şi invitaţi unul şi unul s-au perindat prin platoul de la Câştigi în 60 de secunde, Dan Negru dubleazã doza de adrenalinã într-un nou sezon al celui mai tare gameshow din lume. Şi miza este una de douã ori mai mare: în acest sezon, concurenţii luptă mai înverşunat ca oricând pentru premiul de 100.000 de lei pus la bătaie de Dan Negru.

De miercuri, 14 septembrie, de la 20:20, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări cum îndemânarea le poate schimba viaţa concurenţilor. Perfecţionist până la cele mai mici detalii, Dan Negru supravegheazã îndeaproape desfăşurarea proiectului, urmărind cu interes evoluţia concurenţilor de la Câştigi în 60 de secunde, de la perioada cantonamentului şi până în clipa când îşi vor demonstra îndemânarea în faţa telespectatorilor.

Cu două emisiuni la Antena 1 şi alte două la o televiziune din Chişinău, Dan Negru se menţine cel mai longeviv prezentator de divertisment din ţara noastrã, aflat mereu pe primele locuri în preferinţele telespectatorilor. De altfel, de la începutul lui 2011 şi până la binemeritata vacanţă din vară, emisiunile sale de la Antena 1, Plasa de stele, Câştigi în 60 de secunde şi Te pui cu blondele?, s-au menţinut mereu în top 10 emisiuni de divertisment.

Bucuresti, 09.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *