free download 78 travel guides written by experts

Castigatorul „Top Chef”, Alexandru Iacob, pe paginile ziarelor din Spania

Alexandru Iacob este câştigătorul celui de-al doilea sezon al celui mai savuros concurs gastronomic, „Top Chef”. De-a lungul competiţiei, Alexandru Iacob s-a remarcat prin platingurile speciale, apropiate de natură, pe care le-a făcut, dar şi prin gustul deosebit pe care îl dădea mâncării. A fost lăudat de mulţi invitaţi cărora le-a trezit emoţii cu preparatele sale, printre care Andreea Marin şi Răzvan Simion.

Încă de la începutul emisiunii, cei trei juraţi, Chef Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu, au remarcat la Alexandru Iacob pasiunea pentru gătit, dăruirea şi perfecţiunea cu care lucrează în bucătărie. Toate aceste ingrediente, câştigătorul le-a obţinut prin muncă şi sacrificii.

Faptul că a decis ca la o vârstă fragedă să plece singur în ţări precum Germania, Austria şi chiar Spania, ţară în care a urmat o prestigioasă şcoală gastronomică, Basque Culinary Center din San Sebastian, pe care au reuşit doar doi români să o absolve, l-a ajutat să câştige admiraţia celor mai buni Chefi din lume, dar şi a publicaţiilor ţărilor în care a lucrat.

Se pare că Alexandru Iacob a făcut o impresie bună în Spania, motiv pentru care, publicaţia El Diario Vasco şi-a exprimat dorinţa de a-i dedica un interviu în paginile ziarului spaniol: “Am fost extrem de onorat şi fericit atunci când cei de la El Diario Vasco m-au contactat ca să le acord un interviu. Nu-mi venea să cred că îmi vor dedica un articol în publicaţia lor”, mărturiseşte câştigătorul “Top Chef”.

Alexandru Iacob a povestit că încă de la câştigarea titlului de “Top Chef” a fost angrenat în câteva proiecte, mărturisind că cel de care s-a ataşat cel mai mult de până acum este Junior Chef, show-ul culinar cu prichindei care va putea fi urmărit din această primăvară la Antena 1.

Bucuresti, 20.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *