Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Sony Pictures Television Networks anunță marele câștigător al Festivalului Mediului Înconjurător Imaginează-ți asta!

Lucía Martínez, finalista regiunii iberice, câștigă marele premiu, pentru producția sa, LATIDOS

Culver City, CA (26 octombrie 2016) – Sony Pictures Television Networks anunță astăzi câștigătorul marelui premiu al festivalului mediului înconjurător Imaginează-ți asta!, o competiție de scurt metraje ce inspiră speranța și succesul pentru prezervarea mediului.

Anunțul a fost publicat la finalul unui eveniment de-o zi, la studiourile Sony Pictures din Los Angeles. LATIDOS, o producție semnată de Lucía Martínez, reprezentantă a regiunii Iberice, a fost desemnat câștigător dintr-un grup de finaliști din șapte țări diferite.

LATIDOS este un scurt metraj ce aduce în prim plan micile alegeri pe care oricine le poate face pentru un viitor mai sustenabil al Planetei. Fiecare sfat este denumit un “Latidos” sau o bătaie de inimă. Martinez și-a folosit talentul excepțional la design pentru a crea un scurt metraj animat.

“Atunci când am creat acest festival am sperat să găsim pe cineva care să poată spună propria poveste despre sustenabilitatea Planetei,” a spus Președintele rețelelor SPT, Andy Kaplan. “Am considerat că LATIDOS a încorporat mesajul proactiv și plin de speranță al campaniei Imaginează-ți asta!. Credem că și alții vor fi motivați pentru a face zilnic mici alegeri pentru a îmbunătăți mediul înconjurător. Acest festival a reprezentat un pas foarte important în efortul proiectului de a îndemna oamenii să își imagineze o lume mai bună.”


Evenimentul de premiere a inclus vizionarea celor șapte scurt metraje, jurizate de un panel format din Andy Kaplan, Kim Rozenfeld, EVP Programming SPT, Nancy Tate, EVP Worldwide Creative Content publicity, Simon Mainwaring, Consultant Branding și Maurizio Vitale, SVP Marketing SPT.

Finaliștii din fiecare teritoriu au fost selectați de un comitet regional de experți din țările respective. Fiecare a fost ales pentru capacitatea de a spune o poveste și de a integra mesajul campaniei Imaginează-ți asta!.

Marele câștigător a primit 5,000 de dolari și un pachet Sony 4K, constând într-un televizor 4K de 55’’ și o cameră foto mirrorless Sony Alpha a6300.

Mai jos sunt câștigătorii din celelalte regiuni:
• Carina-Maria Toma, finalist al regiunii Europei Centrale (România)

• Alexander Kuchaev, finalist al regiunii Rusia
• Alfred Matshebelele, finalist al regiunii Africa de Sud
• Grant Fergus, finalist al regiunii Marii Britanii
• Jose Santiago Aguirre, finalist al regiunii America de Sud
• Lien Anh Ho, finalist al regiunii Asia.

Pentru a viziona scurt metrajele și pentru a afla mai multe despre proiect, vizitați: https://sites.sonypicturestelevision.com/picturethis/festival.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *